Idag blåste det rejält här på ön så även fast solen sken så var det kallt! 
Därför åkte vi med mormor och morfar till ett av våra smultronställen, mitt på ön, en kohage som heter Tjaukle. Hagen ligger i en skog och genom hela hagen går en liten å, där man traditionsenligt alltid har barkbåtstävling. På vägen hem stannade vi till vid klinten ovanför domkyrkan för att se den vackra utsikten över Visby innerstad. Älskade ö! 
Idag promenerade vi till Leva och åt lunch. En favorit här i Visby som bara serverar ekologisk och närodlad mat och fika. Miljön är också rätt speciell, vi satt ute i flera timmar i den vindstilla trädgården framför deras vackra växthus och bakom Cafet, i skogsbrynet, finns världens häftigaste lekplats där Noah roade sig hur länge som helst!
Påskaftons morgon innebär i min familj traditionsenligt äggmålning äggkrossartävling och givetvis att gömma godisägg! Noah tyckte det var väldans roligt att måla ägg och kanske minst lika kul att krossa dem... Idag skiner solen för fullt och vi ska snart göra en utflykt till ett underbart ställe som heter Leva för att äta lunch.