Här hemma råder absolut köpstopp på lampor enligt min man, och jag kan vara beredd att hålla med. Nu har jag fyra lampor som ligger i gästrummet och samlar damm, men så är det när man är en både impulsiv och lite velig. Nu har iaf den här lampan fått flytta in i sovrummet och jag gillar känslan den ger till rummet. 

Vad tycker ni?

Äntligen fått tummen ur och målat Noahs rum. Det blev halvvägg och jag tycker det blev riktigt bra! Färgen jag använt är samma som vi har i sovrummet, Beckers grus. Vi hade massor med färg över efter det så toppen att den kom till användning!


Noah har fått en ny säng. Han har börjat sova i egen säng och i eget rum sedan ett par månader och hittills har han sovit i sin spjälsäng som vi tagit av ena sida på så att han kan gå i och ur själv. Men nu kändes det som att det var dags för honom att få en riktig säng, och han älskar den! Det bästa är att vi föräldrar också kan krypa ner och ligga bredvid när vi nattar, även om det är lite trångt.. 

Nästa steg i Noahs rum är att måla om det. Jag är såå trött på hans fondtapet och för att inte tala om alla fula märken han har på övriga väggar.. Synd att det ska bli så fint väder i helgen, annars hade det kunnat bli en perfekt målarhelg.. :)