Dessa är 4 av 5 paket som Noah har inslagna i sin julkalender som han får öppna varje söndag fram till jul (och julafton). Kaninmasken från Infant-toddler fick han i söndags och den var väldigt populär.

Sonny angel, TOY-påsen och fallskärmshopparen är från Cirkusfabriken. Små enkla saker alltså, det mysigaste är nästan bara att öppna paket när man är 2.5 år.

Det återstår ett paket som den här veliga mamman inte bestämt sig för ännu. Men ni kan vara lugna, den ska han ändå inte öppna förrän på julafton!

Förresten, jag längtar till årets tv-julkalender börjar! Den verkar vara såå bra i år! Och äntligen är Noah så pass stor att han kan uppskatta sådana saker! Vi har laddat med svt's papperskalender också! Så mysigt!

Älskar hyacinter! Det finns väl inget, ja det skulle vara granen i så fall, som dofter så mycket jul som dem! Nu väntar vi på att våra skall blomma så vi får känna den ljuvliga doften!

Förra året hade vi ingen gran, dels då vi spenderade julen med min familj på Gotland men kanske allts mest för att Noah var i en ålder då jag tror att de där julgranskulorna skulle vara ungefär överallt och ingenstans och granen förmodligen skulle legat mer på golvet än vad den skulle stått upprätt 🙈.

I år blir det dock en gran, det har vi lovat honom! Så mysigt. Men tills dess går vi och tittar på den här lilla rumsgranen som jag tycker är så söt.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

PS. Glöm inte att "gilla" de inlägg ni tycker om!

Godmorgon första advent! Noah passade på att vakna tidigt 😴 så han och jag smög upp och kröp ner i soffan en stund under täcket innan vi satte igång och bakade scones, mös runt till julmusik och tände alla stjärnor. Lagom till pappan i huset vaknade hade vi frukosten klar. Noah fick också öppna sitt första paket i paketkalendern, vilket han tyckte var väldigt spännande! Vad som var i paketet får ni se senare... 😉

Ha en fin dag!