Dessa är 4 av 5 paket som Noah har inslagna i sin julkalender som han får öppna varje söndag fram till jul (och julafton). Kaninmasken från Infant-toddler fick han i söndags och den var väldigt populär.

Sonny angel, TOY-påsen och fallskärmshopparen är från Cirkusfabriken. Små enkla saker alltså, det mysigaste är nästan bara att öppna paket när man är 2.5 år.

Det återstår ett paket som den här veliga mamman inte bestämt sig för ännu. Men ni kan vara lugna, den ska han ändå inte öppna förrän på julafton!

Förresten, jag längtar till årets tv-julkalender börjar! Den verkar vara såå bra i år! Och äntligen är Noah så pass stor att han kan uppskatta sådana saker! Vi har laddat med svt's papperskalender också! Så mysigt!

3 kommentarer

Anonym

29 Nov 2016 15:09

Å vilka fina saker! :)

Saraslfredason

30 Nov 2016 09:54

Ååååå vad mysigt! Nästa år ska jag göra en adventskalender till Olof 😃 2 positiva saker med att han blir större 1 han vill öppna paket o uppskattar det, 2 han kanske kan titta på julkalendern 😃

Ausra

07 Dec 2016 15:58

Vilka fina saker! Det är mycket spännande med adventskalender. Man skapar sina egna mysiga familjestunder när man öppnar luckor.

Kommentera

Publiceras ej