Äntligen fredag och en ny lampa hänger över köksbordet. Lampan är från Ellos och jag tycker det blev riktigt bra!


De senaste dagarna har jag börjat få något som verkar vara förvärkar och jag har nu fått beordrat från barnmorskan att ta det lite lugnare.. Det är lättare sagt än gjort med en aktiv treåring hemma och en vilja att fixa i huset inför bebis ankomst..

Nu njuter vi av ännu en långhelg! Vi har åkt ut till landet men jag åker hem ensam redan imorgon eftermiddag för att gå ut och äta middag med en kompis i stan. Sen blir det förhoppningsvis lite målning på söndag om kroppen tillåter.  

Ha en härlig fredagkväll! 

Idag har vi haft 3-årskalas för Noah och nu är alla helt färdiga. Noah sover och jag och maken har stationerat oss i soffan. 


Fin lördagkväll önskar jag er! 

Så var dagen här när vår lilla kille blev hela tre år. Vår busiga, intensiva, glada och kärleksfulla kille som alltid har något bus på gång. Han som gör mig lika galen och gråhårig som totalt knäsvag. Han som kom och förändrade mitt liv och lärde mig vad livet verkligen handlar om. 


Vi väckte honom med sång, frukost och paket på sängen. Sen gick vi ner till köket och åt frukost tillsammans.

Efter förskolan åkte jag och Noah och köpte varsin Sandwich som vi mumsade i oss i bilen på väg hem. Blir ju en hel del bilåkande nu om dagarna då Noah går kvar på sin förskola i stan och man ska in och hämta i rusningstrafik.. 


Ikväll kom farmor och farfar över på middag och Noah hade önskat sig en öbampistol-tårta till sin födelsedag. Eftersom ingen i den här familjen vet vad det är och förklaringarna har varit rätt så diffusa har det varit något av en utmaning. Jag chansade helt enkelt. Ni kanske förstår lättnaden när jag frågade honom om det här är en Öbampistoltårta och han superglatt svarar "Jaa!"..

Nu sover födelsedagsbarnet och jag ska snart göra detsamma..