I Stockholm vaknade vi upp till regn och rusk så efter att Noah lämnats på förskolan myste jag och Ellie ner oss i soffan. Rätt mysigt med regn ändå när man får vara hemma och inomhus! 

Sen var det tyvärr dags för Bvc och Ellies 3-månaders vaccination. Aldrig kul att se de små få ont, men det är ju nödvändigt.. Hon har varit glad efter det men nu på kvällen märker man att hon har haft ont. Får se hur natten blir.

Charlie har visst hittat ett nytt favoritställe 👆🏻. Där har han koll på allt som händer utanför. 


Hoppas ni får en trevlig kväll!

Glöm inte trycka på det lilla hjärtat om ni gillar inlägget! ❤️

Godkväll!


Har nu spenderat halva förra veckan och början på denna att skola in Noah på sin nya förskola. Det har gått både bra och dåligt. Till en början bra så länge jag var där men jag tycker att det lätt blir en hets kring att man ska lämna barnen så tidigt som möjligt i inskolningsskedet. Tredagarsinskolningen är inte riktigt tre dagar för redan andra dagen uppmanas man som förälder att gå. Jag tror inte att det är något unikt just för den här förskolan även om det möjligen kan vara ett storstadssyndrom? Denna stress och hets att allt ska gå snabbt. Jag har varit tydlig med att jag inte har bråttom utan hellre vill att Noah skall känna sig helt trygg. Men även om jag stått på mig är det svårt när man känner att pedagogerna helst inte vill ha mig som förälder där. Idag har han hur som helst varit på förskolan helt själv mellan 9-15 och det verkar ha gått superbra.

På eftermiddagarna har vi myst inne eller ute, byggt med klossar och druckit massa

Flädersaft. Noah har lekt fotograf och fotat för fullt 🙄.

Är så himla sugen på att måla köket nu. Halva köket är redan grått så jag tänker att jag kör samma färg även i matsalsdelen. Längtar även tills vi byter ut fönstret och sätter in en altandörr. Det kommer att göra rummet ännu ljusare och härligare.

Nu ska jag krypa ner i soffan med Ellie och han där 👆🏻🐶, min trogna följeslagare som följt mig genom plugg i Umeå, giftemål och två barn. 


Godnatt fina ni!

Det är väl ändå något särskilt att kunna gå och knipsa av blommor i sin egen trädgård. De här rosorna planterade jag i våras och det kommer bara fler och fler knoppar. Älskar färgen också! 

 Vilken fantastisk dag vi har haft idag! Verkligen sommar! Vi har hängt ute mest hela dagen! Ätit jordgubbar och druckit flädersaft! Älskar augusti!

Det är otroligt hur snabbt de där små krabaterna växer! Ja, nu tänker jag på bebisar alltså 😊. Lill-Ellie börjar bli stor! Fortfarande så glad, enkel och lättsam. Njuter av att ha båda barnen hemma den här veckan. Nästa vecka blir det inskolning för Noah. Det blir bra det med!


Ha en fin kväll!