Godkväll!


Har nu spenderat halva förra veckan och början på denna att skola in Noah på sin nya förskola. Det har gått både bra och dåligt. Till en början bra så länge jag var där men jag tycker att det lätt blir en hets kring att man ska lämna barnen så tidigt som möjligt i inskolningsskedet. Tredagarsinskolningen är inte riktigt tre dagar för redan andra dagen uppmanas man som förälder att gå. Jag tror inte att det är något unikt just för den här förskolan även om det möjligen kan vara ett storstadssyndrom? Denna stress och hets att allt ska gå snabbt. Jag har varit tydlig med att jag inte har bråttom utan hellre vill att Noah skall känna sig helt trygg. Men även om jag stått på mig är det svårt när man känner att pedagogerna helst inte vill ha mig som förälder där. Idag har han hur som helst varit på förskolan helt själv mellan 9-15 och det verkar ha gått superbra.

På eftermiddagarna har vi myst inne eller ute, byggt med klossar och druckit massa

Flädersaft. Noah har lekt fotograf och fotat för fullt 🙄.

Är så himla sugen på att måla köket nu. Halva köket är redan grått så jag tänker att jag kör samma färg även i matsalsdelen. Längtar även tills vi byter ut fönstret och sätter in en altandörr. Det kommer att göra rummet ännu ljusare och härligare.

Nu ska jag krypa ner i soffan med Ellie och han där 👆🏻🐶, min trogna följeslagare som följt mig genom plugg i Umeå, giftemål och två barn. 


Godnatt fina ni!

1 kommentarer

Anonym

30 Aug 2017 23:11

Så skönt att det gått bra med inskolningen - men väldigt trist om det finns en press att skynda på. Det borde va i allas intresse att barn är så trygga som möjligt! Stå på dig!

Svar: Eller hur? Tack snälla! 😘
Emelie

Kommentera

Publiceras ej