(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är vi hemma efter 3 underbara dygn i Köpenhamn. I torsdags eftermiddag flög alltså jag, Ola och Ellie till Köpenhamn medan Noah har varit hemma med sin mormor och morfar. 

För oss var boende och mat två viktiga faktorer när vi planerade vår weekend, och när vi fick höra om Brochner hotels och deras Boutiqe hotel Sp34 blev vi blixtförälskade.
Här bor man centralt, mysigt och i rum som verkligen är fräscha och genomtänkta i minsta detalj, fyllda med möbler to die for. Servicen var verkligen toppen och frukosten som består av en ekologisk buffé var verkligen fräsch!
Vi ångrar inte en sekund att vi valde att bo på just detta hotell och nästa gång prövar vi definitivt något  av Brochners andra hotell! 

För att läsa mer om hotellen eller boka rum. Gå in här.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annars då? Kameran har faktiskt mest fått vila och jag har istället njutit av att få hänga med de här två. Med två barn blir det lätt att man delar upp vardagen och barnen mellan sig och det har varit väldigt mysigt att ägna mer tid både åt Ola och Ellie. 

Vi har shoppat en hel del, ätit och druckit gott, sett vackra platser och byggnader och promenerat en himla massa. Faktiskt hunnit med att sova en hel del också. 

Lika härligt som det är att komma bort är det att komma hem. Nu ser vi fram emot en mysig december med allt vad det innebär.

1 kommentarer

Kommentera

Publiceras ej