Tänk vilken skillnad solen gör! I lördags var jag nästan på väg att ta fram sommarkläderna och idag vill jag bara stanna under täcket.. Ojojoj vad jag längtar efter sol och värme nu! 

Just nu går inredningstankarna mest till vårt kommande hus som vi flyttar in i om en dryg månad.. så inspirationen till att förändra och förnya här hemma står liksom lite på vänt.. Men med våren kommer inspirationen, och snart är jag inte bara husägare utan till och med tvåbarnsmamma. Så galet! Hoppas ni vill följa med på den resan.

Glöm inte att gilla de inlägg ni tycker om och som ni vill ha mer av. Gilla gör man genom att trycka på det röda hjärtat under inlägget.

Födelsedagen firades hemma vabbandes. Dock har ingen magsjuka brutit ut vilket känns otroligt skönt. Men då Noah har hostat och känts lite varm tog vi det säkra före det osäkra och stannade hemma en dag extra.


Vi har skrotat runt här hemma. Tvättat, plockat och bakat en tårta till kvällen. På eftermiddagen gjorde jag varm choklad och så gick vi ner till parken och satte oss på en bänk i solen och drack varm choklad och åt varsin bulle. Kan i ärlighetens namn inte tänka mig ett bättre sätt att fira min födelsedag på. Ikväll har mina föräldrar varit  här och vi beställde etiopiskt som vi mumsat i oss. En av mina absoluta favoriträtter! 😋

Hoppas nu haft en fin fredagkväll!

Hej!

Igår ringde förskolan och sa att Noah klagade på ont i magen och att det går kräksjuka på föris. Inget roligt samtal att få. Det verkar dock ha varit falskt alarm för än har vi inte märkt av någon magsjuka. Dock är han hostig och hes så vi blir hemma idag också. 

Fick hem det hör otroligt fina skalet igår från FellowFrank. Så tunt och lätt, och gjort av trä. Superfräsigt!