Tänk att vissa rum ska kräva en flytt för att man ska få ändan ur och få klart.. Det här gästrummet har stått på att-göra-listan i säkert två år.. Nu när vi ska flytta börjar det äntligen likna något.. Så typiskt va!


Jaja. Vi är iaf grymt taggade för att fota och lägga ut lägenheten i veckan och hoppas att någon där ute älskar denna fantastiska lägenhet lika mycket som vi gör!

Och om vi är taggade på att flytta till hus nu? Oo ja! Det är det enda det pratas om här hemma.. Att möta våren i villa! ☀️🏡

Här har föris varit stängt idag så jag och Noah har skrotat hemma och passat på att städa och piffa inför kommande fotografering inför försäljningen av vår lägenhet..  jag ska erkänna att det mest var jag som piffade och städade.. Noah gick mest runt och fäktade med pinnar och försökte riva sönder halva lägenheten... 😏


Vi har hunnit med parkhäng och en slapp morgon också, vilket var välbehövligt. Jag har ju en tendens att må rätt kasst på morgnarna och idag var inget undantag så vi är väldigt sega i starten just nu.  

Men gott mellis hann vi med iaf!
Enklaste smoothien i världen. Hallon, banan, vaniljyoughurt och mjölk! 😋

Trevlig kväll!

I förra numret av Leva & Bo var vi med i ett hemma-hos-reportage. Där berättar jag om vår inledande tveksamhet till att flytta till den lägenhet vi nu bott i, i snart tre år. Vi kom från en sekelskiftslägenhet i Birkastan i Stockholm med högt i tak, kakelugnar, stuckatur och vackra gamla trägolv. Otroligt charmigt men kanske inte alltid så praktiskt. Badrummet var superlitet och hissen likaså. Vi väntade Noah och kände att vi ville flytta till något större. Men nyproduktion var vi inte särskilt nyfikna på, tills vi hittade vår nuvarande lägenhet. Visst, det fanns kanske inte så mycket själ och charm, men den var stor och rymlig, fräsch, ljus och framförallt planerad!


Det vi älskat mest med den här lägenheten är nog köket! I detta rymliga, fräscha stora kök som lätt tar 8 personer har vi intagit många och långa middagar. De stora fönstren från tak till golv som släpper in ljus från tidig morgon till sen eftermiddag och med utsikt mot ett gammalt vackert bryggeri. Närheten till vattnet precis utanför dörren, grönområden och parker och förskola runt knuten. Känslan av att bara kunna ta med sig middagen ut och sitta vid bryggorna och ta sig ett kvällsdopp i solnedgången. Helt underbart!

Men så kom vi ändå till den punkten att vi kände att vi ville pröva något nytt. Kanske har det delvis att göra med att vi faktiskt gillar att flytta och få förändring. Kanske har det att göra med att vi väntar vårt andra barn. Mycket har att göra med att vi har hund och att vi varje ledig stund åker ut från stan istället för att njuta av att bo mitt i den. Det var nog den främsta orsaken som gjorde av vi började kolla på hus. Och hus har vi nu hittat. Och köpt.

Om allt går som det ska går flyttlasset om ett par månader. Då lämnar vi denna fantastiska lägenhet för ett nytt äventyr. Och den lyckliga familj som får flytta in här, den önskar vi verkligen all lycka!

På fredag läggs vår lägenhet ut på blocket, håll utkik!