Hej! Här har vi haft ännu en slapp dag med massa bebismys. Jag och Ellie var på 4-veckors kontroll på Bvc och Ellie charmade läkaren genom att ge henne världens största leende. Hon var hur som helst godkänd och vi passade på att ta en omväg hem medan solen sken.

På övervåningen har vi ett genomgångsrum utanför barnens rum där den här dagbädden från Artilleriet står. Perfekt att ligga och amma i medan Noah leker med sina klossar och tågbanor på golvet bredvid. Det här rummet blir nog nästa projekt att sätta klorna i och inreda lite mer så snart tiden och kraften finns. För här gillar jag verkligen att hänga. Ellie brukar också sova rätt gott här på de mjuka madrasserna från Ellos.

Ikväll har vi hängt nere i vårt lilla spa. Noah har badat och lekt i bastun som vi faktiskt inte invigt ännu 🙄. Kan nog bli en premiärbastu i helgen. Mer bilder från badrummet kommer i ett separat inlägg längre fram.


Nu blir det soffläge och en serie! 
Trevlig kväll! 

Det är verkligen härligt att upptäcka sin trädgård. Sedan vi flyttade in, sista mars, har vi fått uppleva hela våren och försommaren i huset. I april gick vi runt här ute och  försökte gissa oss till vad alla buskar och träd var för något och allt eftersom har vi fått se dem blomma. Först blommade såklart häggen, sen syrenen och snart därefter guldregnet. Sedan en stor vacker paradisbuske och nu står snart två jasminbuskar i full blom! Imorse gick jag ut och klippte av några grenar och satte på köksbordet. Doften av jasmin är verkligen underbart!

Idag har faktiskt Noah varit på förskolan. Vi har valt att låta honom gå till föris i stan ett par dagar i veckan så att han får leka av sig. Även om det är bökigt att åka in och lämna honom känns det som att det blir bäst för alla. Han får leka av sig med sina kompisar och jag och Ellie får lite egentid. Idag sov vi därför till strax efter nio och tog sedan en långsam frukost. Just nu har jag snöat in på havregrynsgröt. Känns egentligen väldigt osomrigt men har man en craving så har man 😊. Havregrynsgröt med plommon och linfrön i, äppelmos, nötter, frön och lite mjölk till. Mums!

Den här nöjda, goda bebisen är en månad idag. Så otroligt hur fort tiden går! På bara några dagar har hon börjat vara mer vaken, nyfiken och kan följa oss med blicken. Hon har även börjat bjuda oss på små leenden. Om vi smälter? Oh ja! Hon är fortfarande lika nöjd med livet och vi njuter av varje sekund tillsammans med henne.

Vilket väder vi fick här i Stockholms skärgård! Strålande sol från morgon till kväll. Vi kunde äta både frukost, lunch och middag ute, så himla härligt!


Vi firade med några kompisar som också precis fått en liten knodd och gjorde det hela väldigt enkelt och avslappnat vilket var precis vad vi behövde som nyblivna tvåbarnsföräldrar. Enkelt, avslappnat och strålande sol! 

Hoppas ni också hade en mysig midsommar!