Det Ă€r verkligen hĂ€rligt att upptĂ€cka sin trĂ€dgĂ„rd. Sedan vi flyttade in, sista mars, har vi fĂ„tt uppleva hela vĂ„ren och försommaren i huset. I april gick vi runt hĂ€r ute och  försökte gissa oss till vad alla buskar och trĂ€d var för nĂ„got och allt eftersom har vi fĂ„tt se dem blomma. Först blommade sĂ„klart hĂ€ggen, sen syrenen och snart dĂ€refter guldregnet. Sedan en stor vacker paradisbuske och nu stĂ„r snart tvĂ„ jasminbuskar i full blom! Imorse gick jag ut och klippte av nĂ„gra grenar och satte pĂ„ köksbordet. Doften av jasmin Ă€r verkligen underbart!

Idag har faktiskt Noah varit pĂ„ förskolan. Vi har valt att lĂ„ta honom gĂ„ till föris i stan ett par dagar i veckan sĂ„ att han fĂ„r leka av sig. Även om det Ă€r bökigt att Ă„ka in och lĂ€mna honom kĂ€nns det som att det blir bĂ€st för alla. Han fĂ„r leka av sig med sina kompisar och jag och Ellie fĂ„r lite egentid. Idag sov vi dĂ€rför till strax efter nio och tog sedan en lĂ„ngsam frukost. Just nu har jag snöat in pĂ„ havregrynsgröt. KĂ€nns egentligen vĂ€ldigt osomrigt men har man en craving sĂ„ har man 😊. Havregrynsgröt med plommon och linfrön i, Ă€ppelmos, nötter, frön och lite mjölk till. Mums!

Den hÀr nöjda, goda bebisen Àr en mÄnad idag. SÄ otroligt hur fort tiden gÄr! PÄ bara nÄgra dagar har hon börjat vara mer vaken, nyfiken och kan följa oss med blicken. Hon har Àven börjat bjuda oss pÄ smÄ leenden. Om vi smÀlter? Oh ja! Hon Àr fortfarande lika nöjd med livet och vi njuter av varje sekund tillsammans med henne.

Kommentera

Publiceras ej