Igår var vi på inskrivning på BB Stockholm och träffade narkosläkaren inför vårt planerade snitt. Det känns helt overkligt och absurt på något sätt att veta att om bara några dagar (senast) har vi vår bebis utanför magen. 


Om ett par dagar har jag vårt andra barn i min famn. Så galet. Jag trodde nog inte att det skulle kunna kännas lika spännande, pirrigt och fantastiskt med andra barnet men det gör det verkligen. Så nu är vi inskrivna på BB och nedräkningen kan verkligen börja.

Jag skulle också säga att allt praktiskt här hemma är klart för bebis ankomst. BB väskan är packad och står klar att grabba tag i och springa om bebis skulle få för sig att vilja ut före planerat datum. 


Noah kom i v 38+3 så det datumet har vi redan passerat. Hans förlossning började med att vattnet gick så nu går jag inte utanför dörren utan tjocka BB-bindor och ett ombyte 😅.

Snart är den här kulan ett minne blott och utbytt mot en gosig degmage och en ännu gosigare bebis. Tänk att om bara några dagar är vi 4 i familjen. Att den här lilla parveln som lever rövare i magen snart ska få ligga och vaggas i den här korgen. Så ofattbart. ❤️ 

Kommentera

Publiceras ej