(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så, nu kan december komma och julen med den. Nu är ljuskronan klädd. 

Det blev en mix av tall och lingonris. 

Nu ska jag, maken och Ellie njuta Köpenhamn medan vår stora lilla pojke är hemma med sin mormor och morfar. 

Trevlig helg!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så, idag blev årets adventskalender klar. Jag kör på samma modell som förra året, nämligen att Noah får fyra paket, vilket innebär att han får öppna ett paket varje söndag fram till jul. 

Jag är lite kluven till det här med paketkalendrar just för att jag tycker att det blir en sån köphets kring jul men samtidigt är det så hiiimla mysigt att få ordna, slå in och ge bort små presenter till sina små! Jaja, jag har kompromissat med mig själv och löst det på det här sättet. 

Jag har också köpt några saker som jag själv ändå skulle ha köpt till Noahs rum, nämligen den fina stjärnkudden i guld från numero74, och dinosaurie-postern från Sebra. Noah tycker det är minst lika kul som jag att göra fint i sitt rum så jag tror han kommer tokgilla de sakerna.
En tandborste som blinkar får han i ett paket, (och det är nästan den jag tror att han kommer bli mest glad för 🙊) I sista paketet ligger ett kortspel där man kan mixa och matcha figurer på olika sätt.

Hur gör ni med kalendrar och julklappar?

paket julkalender paketkalender jul barn inredning is lagning,
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi pratade om att aldrig gå upp idag. Vi sa att vi kanske skulle ligga där i sängen hela dagen. Men så började någons mage att kurra och vi bestämde oss för att ändå gå ned och göra iordning lite frukost. Och sen var dagen igång. 

Noah gick till förskolan och jag och Ellie åkte och köpte fler julstjärnor som vi sedan hängde upp lite varstans. "Ännu fler" sa Ola förvånat när jag ringde i något annat ärende. Han tyckte visst att två räckte :)

På eftermiddagen har vi klätt ljuskronan i köket med gran och lingonris men det var efter mörkrets inbrott så bilder på det kommer senare. 

Nu sover minsta grodan och jag ska försöka komma ur hennes grepp. Den senaste veckan sover hon så ytligt på kvällarna och vaknar stup i kvarten. Helst ska hon sova PÅ oss. Då sover hon som bäst.. Det är väl nån berömd fas.. 🙄😬

Längtar och ser fram emot Köpenhamn på torsdag såå mycket! Och har ni något tips på most do's, så skriv!

Trevlig kväll!