(null)

Oktober.. vart försvann du? 
På riktigt känns det som att oktober bestod av en dag eller två, månaden har verkligen flugit förbi. Jag har varit på Gotland en vecka med mina två små älsklingar, jobbat lite men mest av allt bara myst runt med min minsta lilla groda.

Jag tänker mycket på hur fort tiden går och kan bli lite stressad av det. Jag försöker verkligen leva i nuet och i stunden. Men även fast man lever här och nu går tiden tyvärr precis lika fort.. 
Det är märkligt hur de där nio månaderna som gravid kan kännas som de längsta i världshistorien medan de första nio bebismånaderna bara försvinner!

Men jag måste ändå säga att jag verkligen tycker om och njuter av livet just nu. 
Blandningen av föräldraledighet och lite jobb passar mig perfekt. Och ni vet - att blogga och instagramma räknas som jobb! Ett jobb som inte alltid är särskilt väl betalt. Därför måste vi bli bättre på att likea och supporta de som jobbar med sociala medier, allra helst kvinnor! 

Det är så enkelt att bara trycka på ett litet hjärta när man är inne på en blogg, eller scrollar förbi en instagrambild man tycker om. Och att likea är det allra bästa sättet att stötta oss som jobbar med sociala medier! Trendenser beskriver det så klockrent här

Missunnsamhet är såå ute och uppmuntran är det nya svarta!
Kommentera

Publiceras ej