Ni är flera som bett mig visa fler bilder från vårt kök, ett rum som jag tycker är lite svårt att fotografera och göra rättvisa på bild. Men nu gör jag ett försök. Här kommer en bildbomb! 

 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Stommen är från Ikea och luckorna är målade i ljust ljust grått, de upplevs nästan vita. Det bruna platsbyggda skåpet är ett stort skafferi.

Spisen ni skymtar på första bilden är en Italiensk gasspis. Det skall tydligen va nån värstingspis, den stod här när vi flyttade hit 🙊.

Det jag gillar mest med vårt kök är att det är så stort och rymligt. Jag gillar även att det inte är så mycket skåp över arbetsbänkarna vilket ger en luftigare känsla. Sen älskar jag såklart att ha ett fönster framför diskhon 😍.

Tryck gärna på ❤️ om du gillar det här inlägget.

kök köksrenovering köksinspiration köksinspo,
(null) 
(null) 
(null) 
(null)

Jag är inte den som är den.. den som säger nej till pannkakor en söndagsmorgon alltså.. Ja, jag skulle nog inte säga nej någon annan morgon i veckan heller för den delen men...

Det är så rackarns mysigt att äta en långsam helgfrukost tycker jag, utan måsten och stress till jobb och förskola. Utan tvekan det bästa på hela helgen om du frågar mig mig.

Sen om det är rostbröd direkt ur frysen, nygräddade scones eller pannkakor spelar mindre roll. Men det är klart, får jag välja vinner de sistnämnda alla dar i veckan 🙊

(null)

Kom ihåg att trycka på ❤️ på de inlägg ni tycker om. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Ett tips på Halloween-mat till hungriga små barn. Fyllda orangea paprikor.

Man kan såklart fylla dem med vad som helst men jag valde att fylla dem med matvete och vegetarisk köttfärs för vi åt dem igår, på vår vegodag. Men man kan såklart fylla dem med vad som! Vad sägs om tacofärs och ha dem till fredagstacon?

Trevlig fredag!

Kom ihåg det lilla ❤️
middag middagstips halloween halloweenmiddag halloweenpyssel halloweentips middagstips,