(null) 


Ellie har fortsatt att vara en nöjd och glad bebis som mest får hänga med på allt jag tar mig för om dagarna. Hon har sovit lite sämre på nätterna den senaste månaden och har emellanåt vaknat ofta, ibland var och varannan timme. Jag uppfattar det som att hon gått igenom någon slags utvecklingsfas och att hon bearbetar det hon är med om under dagarna på natten för ofta vet jag inte ens om hon är vaken eller om hon flaxar runt i sömnen. Men väcker mig, det gör hon med bestämdhet. Nu har hon börjat sova lugnare igen och vaknar oftast bara för att äta, 2-3 gånger per natt. 


(null)


Jag helammar henne och har faktiskt inte ens testat flaska än. Sedan några veckor försöker vi ge henne lite mat på fingret av de vi äter, när vi kommer ihåg, något Noah tycker är väldigt roligt. 


(null)

(null)

På 5-månaderskontrollen i måndags vägde hon 6.950 och var 64 cm lång så hon ligger precis på mittkurvan. 


(null)


Ellie älskar sin bror och ingen kan få henne att skratta så mycket som han kan. Det är verkligen underbart att se och ibland, när jag är ute med både hund och barn slås jag verkligen av hur stort det är att ha två barn. Att lilla jag, som ännu ofta känner mig som ett barn själv, har man, hund, hus och -TVÅ barn. Just där och då känner jag mig som den rikaste människan i världen. 


(null)


Glöm inte att trycka på det lilla ❤️
1 kommentarer

Anonym

26 Oct 2017 20:43

Oj så fint skrivet! Du är bäst!

Kommentera

Publiceras ej