(null)

(null)

(null)
Då Ola åkte iväg på jobbresa igår morse prövade jag på att sova ensam med båda barnen för första gången inatt. Det hade ju inte varit så värst krångligt om det inte hade varit så att Noah ännu inte sover hela nätter utan gärna vill ligga nära och gosa då samtidigt som Ellie vill göra.. ja precis samma sak. Samtidigt tog Ellie sina 5-månaderssprutor igår så jag var lite orolig att hon skulle bli dålig av dem.

Natten överlevdes iallafall, och det gick bra även om jag kanske inte fick sådär superkvalitativ sömn mellan amning, fötter i ansiktet och obligatoriskt gos (med båda barnen samtidigt, tänk er Jesus på korset)..

På morgonen lämnade jag iallafall Noah på förskolan och kunde ta det lite lugnt på förmiddagen och gosa med Ellie. Till lunch kom en kompis och hennes lille knodd hit och sen satt vi framför brasan, tjattrade och drack kaffe hela eftermiddagen. Lite mysigt med höst är det allt. Att tända ljus, elda och klä sig i varma koftor..

(null)

(null)

(null)Min lilla gos, snart 5 månader.. ❤️

Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat!


#familj #sömn #barn #inredning #familjeliv,

1 kommentarer

Sandra Rosén Dahlgren

24 Oct 2017 21:40

Jobbigt med sömnbrist :/! Men håller med om att hösten är mysig :)! Fint hem du har! Jättesöt bebis! Älskar huvudbonaden :)!

Kommentera

Publiceras ej