Myset just nu. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det här ovädret är mysigt eller inte, men jag antar att det är mysigt när man är just inne, med en sprakande brasa och massa tända ljus.
 
 
Det är lite oklart varför Noah enbart har kalsonger på sig.. Av någon anledning skulle alla kläder av när vi kom hem från förskolan.. 
 
 
Vi får verkligen supermysa nu för snart börjar väl den där lilla knodden som blir fem månader (!!) imorgon att krypa och resa sig och då är levande ljus (på soffbordet iaf) ett minne blott. Vi måste även komma på någon smart barnsäker lösning för den öppna spisen. Är det någon av er som har någon smart idé kanske?
 
 
Jag är så nyfiken på vad ni läsare helst vill läsa om här på bloggen. Är det framförallt inredning eller vill ni att bloggen skall vara mer personlig? Är det något ni saknar, eller vill ha mer av? Ni får gärna ge mig feedback här i kommentarsfältet.
 
Nu ska jag dricka lite te och krypa upp just i den där soffan för nu sover lillfian och storebror verkar vara på god väg.
 
Trevlig kväll! 

2 kommentarer

Anonym

25 Oct 2017 20:17

Jag gillar att du blandar familjegrejer med recept och inredningsknspiration. Men mer personligt skulle också vara intressant att läsa om! 😁

Svar: Tack! 😀
Emelie

Anonym

26 Oct 2017 18:30

Kul att du bloggar alltid kul att kunna se mer av ett fint insta konto... jag vill gärna se mer av huset!! Alltså inrednings, hur ser kök och badrum ut?! Mest samma rum du visar, vilket är väldigt fin men kul att se mer.. Gillar när du skriver om livet och familjen också. Tack för ett fint konto!

Svar: Tack snälla för feedback! Ska bli bättre på att visa mer! 😀 Trevlig kväll! ❤️😘
Emelie

Kommentera

Publiceras ej