Tidigt i förmiddags packade vi ihop hela familjen och begav oss ut till Ekerö för att hitta svamp. Solen sken och alla var på så gott humör så vi hade verkligen en toppenförmiddag! Vi hittade en hel del svamp också. Mest trattisar, men även några gula och några Karl Johan svamp. 

Så härligt att få komma ut i skogen, allra helst en så fin dag som denna. Noah älskar verkligen att vara ute i skogen och det är så härligt att se hur han går och letar svampar (men mest blåbär) och pratar om allt möjligt. Även Ellie var helnöjd i bärselen. 

Vi har precis börjat att vända henne framåt i den och oj vad hon älskar att vara med och titta på vad resten av familjen gör. 

Nu sover båda barnen gott och Ola är inne i stan och äter middag. Jag satte precis in en äppelpaj i ugnen som jag ska mumsa på i min ensamhet.

Hoppas ni får en skön lördagkväll!

Tryck gärna på ❤️ om du gillar inlägget.

Idag har varit Ellies dag. Det blev ett underbart litet dop i Spånga kyrka med de allra närmaste vänner och familj närvarande. Det blev precis sådär personligt och mysigt som vi önskade. Jag sjöng den underbara visan "till dig" med Sarah dawn finer och kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag och en kompis sjöng utan dina andetag som verkligen sätter ord på den där speciella kärleken till sitt barn. "Vad vore jag utan dina andetag"? 


Efter dopgudstjänsten åkte vi hem till oss och klämde in 30 vuxna och 15 barn i vårt hus. Så otroligt härligt att faktiskt kunna få plats så många hemma hos sig! 

Vi har fått så otroligt mycket kärlek och Ellie har fått såå många och fina presenter. Tack alla ni som var med och gjorde Ellies dag. Nu somnar vi gott och med ett leende på läpparna. 

Hej!

Har då äntligen fått tummen ur att måla om i köket. Ni kommer ihåg hur det såg ut innan? Vitt vitt vitt. Kallt och kalt.

Såhär blev alltså resultatet 👇🏻

Tänk vad lite grått kan göra. Det kan ju liva upp vilket kök som helst! :)


Skämt åsido. Vår köksdel, som sitter ihop med den här delen, var redan målad i denna gråa kulör och valet stod mellan att måla samma gråa färg (alltså denna 👆🏻) eller sätta dit någon fräsig tapet. Valet föll som alltid på färg. Dels tycker jag det är så krångligt att tapetsera och dels så har jag så svårt för att välja en tapet och rädslan att jag ska tröttna för fort finns där och gnager.. Det blev alltså grått igen, men jag älskar ju grått. Lika bra att inse det.. Färgkoden är NCS S 2500-N, vilket är en grå helt neutral färg som inte går åt varken det varma eller kalla hållet.

Hur som helst var det skönt att bli av med det vita som gav en sån ofärdig och kall känsla. Nu är frågan om vi ska ha gardiner här eller inte. Jag gillar den råa känslan som blir utan gardiner men samtidigt kan det vara fint med gardiner också. Vad tycker ni?

Kom ihåg att trycka på ❤️ om du gillar inlägget. 😘