<> EMELIE SUNDBERG - april 2018
 Källa: Pinterest
 
Å vad jag drömmer om en blomstrande trädgård just nu. Det är bara det att jag inte kan någonting om blommor och växter. Just nu är google, pinterest och min svärmor mina bästa vänner och räddning. Förra helgen gick jag runt med min svärmor på vårt landställe och lät henne guida mig genom alla hennes rabatter. Hon är en riktig blomsterentusiast och jag försöker suga åt mig allt hon säger. 
 
Jag har precis grävt upp en rabatt i min trädgård som skall fyllas med massa fint. Jag drömmer om pioner, ranunklar, lavendel, vallmo, rosenbuskar, stockrosor och väldoftande luktolvonbuskar. Helst vill jag ha perenner, alltså blommor som återkommer från år till år och slippa det där med att sätta knölar som sedan skall grävas upp under vintern osv. 
 
Jag har tagit lite förebilder nu i vår trädgård som inte alls är särskilt bloggvänliga. Men jag tänker att det är kul att se dem sedan, när trädgården börjar blomma och saker börjar falla på plats. Det är så lätt att glömma hur det såg ut innan annars och före och efterbilder är ju alltid kul!
 
Den här helgen har jag längtat efter. Vi har spenderat hela helgen i vår trädgård, på byggvaruhus och på plantagen. Vi har byggt staket, planterat blommor i krukor och börjat plantera i rabatterna. Jag som inte kan så mycket om växter fick sådan sjuk beslutsångest på plantagen dag. Jag höll nästan på att gå tomhänt därifrån men sen fick jag med mig en hel del ändå. 
 
Nu FÅR det inte bli minusgrader igen! Visst? 😱
garden, trädgård, trädgårdsinspo,