Källa: Pinterest
 
Å vad jag drömmer om en blomstrande trädgård just nu. Det är bara det att jag inte kan någonting om blommor och växter. Just nu är google, pinterest och min svärmor mina bästa vänner och räddning. Förra helgen gick jag runt med min svärmor på vårt landställe och lät henne guida mig genom alla hennes rabatter. Hon är en riktig blomsterentusiast och jag försöker suga åt mig allt hon säger. 
 
Jag har precis grävt upp en rabatt i min trädgård som skall fyllas med massa fint. Jag drömmer om pioner, ranunklar, lavendel, vallmo, rosenbuskar, stockrosor och väldoftande luktolvonbuskar. Helst vill jag ha perenner, alltså blommor som återkommer från år till år och slippa det där med att sätta knölar som sedan skall grävas upp under vintern osv. 
 
Jag har tagit lite förebilder nu i vår trädgård som inte alls är särskilt bloggvänliga. Men jag tänker att det är kul att se dem sedan, när trädgården börjar blomma och saker börjar falla på plats. Det är så lätt att glömma hur det såg ut innan annars och före och efterbilder är ju alltid kul!
 
Den här helgen har jag längtat efter. Vi har spenderat hela helgen i vår trädgård, på byggvaruhus och på plantagen. Vi har byggt staket, planterat blommor i krukor och börjat plantera i rabatterna. Jag som inte kan så mycket om växter fick sådan sjuk beslutsångest på plantagen dag. Jag höll nästan på att gå tomhänt därifrån men sen fick jag med mig en hel del ändå. 
 
Nu FÅR det inte bli minusgrader igen! Visst? 😱
garden, trädgård, trädgårdsinspo,
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Här sitter min alldeles underbart busiga lilla 11-månaders på allas vår favoritdagbädd "safari day bed från Artilleriet. Tänk att hon redan är 11 månader och alltså snart ETT år! Som vanligt känns det både ofattbart och självklart. Och ska jag vara ärlig minns jag knappt hur det var att bara ha ett barn!
 
Med två små illbattingar i huset har man iallafall aldrig tråkigt. Det händer något precis HELA tiden.
 
Ellie fortsätter att utvecklas och har i stort sätt slutat att krypa och går nu bara. Och klättrar. På ALLT! 
 
Idag har jag ändrat lite på övervångingen där den här dagbädden står. Jag har hängt upp några andra tavlor och flyttat runt på grejer. Ja, det är sådant jag gör allt som oftast om dagarna. Ellie hänger på och hejar, leker med allt och klättrar upp på det hon kan klättra på såklart. Vi tränar på att backa ner från saker och hon bara skrattar åt mig när jag säger "nej" till saker hon inte får göra. :/ 
 
Nu sover Ellie och jag inväntar en mammagruppskompis som bor ett stenkast bort. Jag hoppas att solen tittar fram igen så att vi kan ta en kopp kaffe i solen.
 
Hoppas ni har en fin dag!

Kom ihåg att trycka på det lilla ❤️ om du tycker om inlägget. 
11-månaders, artilleriet, att leka med barn, bebis, familjeliv, nordsjö, safari daybed, vardagsrum fiolfikus träd inredning familj familjeliv vabruari,
Att delvis ha öppnen förvaring i köket där  man kan ställa de där sakerna man tycker extra mycket om och använder ofta är en riktigt bra grej tycker jag. Det där fina porslinet, glasen eller vaserna gör sig väl ändå bättre på ett ställe där man kan se dem hela tiden än instängda i ett skåp? 

(null)

(null)

(null) 

Mer öppen köksförvaring åt folket säger jag!

De där tulpanerna förresten! Så vackra i sin enkelhet. Älskar när de slår ut och spretar såhär. Precis just innan de vissnar är de som vackrast tycker jag.

Ha en fin kväll!
hyllor, kök, köksförvaring, öppen köksförvaring,