Hela sommaren har det väl rådit någon slags konsensus om att man inte får klaga på vädret. Ja, eller det är väl inte bara den här sommaren.. Vi har ju suktat efter sol och värme hela långa vintern och när den väl kommer får man liksom ABSOLUT INTE klaga.
Vi började vår semester med att åka till Spanien i två veckor. Vi ville liksom säkra upp sommaren det här året då förra var en sådan katastrof. Efter två veckor på solkusten kom vi hem till ett land som var ännu varmare än Spanien. Wow, det var ännu nytt och vi njöt. Vi gillar ju värme. Vi åkte till Gotland någon vecka senare och började ta värmen för given. Det nya Sverige liksom. Som utomlands minus den otroligt viktiga delen - AC’n. 
(null)

Så kom vi hem till Stockholm i måndags kväll, och termometern står fortfarande på 32 grader. Både inne och ute och när man inte befinner sig vid ett hav är man inte lika kaxig längre. Faktiskt mest genomblöt av svett.

Jag är dessutom ensam med barnen denna och nästa vecka då Ola började jobba i onsdags och ska alltså roa två små älsklingar i den här värmen medan alla andra fortfarande är bortresta känns det som!
(null)
Så idag blev det amerikanska pannkakor till lunch och det mumsade alla i sig med glädje. Inte minst Charlie the dog. Precis när pannkakorna var klara började det åska och regna. Skönt tänker ni? Nja, det resulterade i stängda fönster och en ännu högre innetemperatur 😅
(null)
Men pannkakorna var goda och Noah satt säkert still i flera sekunder.
(null)
När Ola kom hem skröt Noah om att vi minsann hade gjort egen saft. Och det hade vi väl på sätt och vis. Vi gick ju trots allt till Ica och handlade den och sen blandade vi den faktiskt själva med fyra delar vatten..
(null)
Alla ska ha mat!
(null)
Vi har verkligen haft underbara dagar men det skulle inte skada om temperaturen blev nååågit lägre. 
(null)

Så kul att vara tillbaka här efter en välbehövlig blogg-semester. I höst fortsätter jag turnera runt i Sverige med Inredningspodden och jag fortsätter självklart att blogga och uppdatera Instagram som vanligt! 

Tack för att ni hänger här med mig! 

Tryck gärna på det lilla <3 , det är som att lämna ett fotspår och det betyder mer än ni tror!


familj,

1 kommentarer

Anonym

02 Aug 2018 22:31

Oj - det låter intensivt och svettigt... du är en stjärna som fixar allt!
(Du kanske skulle behållit sommsrhyresgästen som barnflicka i ett par veckor?)

Kommentera

Publiceras ej