Har ni också börjat få höstkänslor?
 
Det är med blandade känslor jag välkomnar hösten. Jag ääälskar sommaren, värmen och ljuset så hade jag fått bestämma hade vi haft sommar året runt. Jag blir ofta lite melankolisk såhär precis i början av hösten men visst, lite mysigt kommer det väl bli att få flytta in igen, kura upp sig i soffan och få tillbaka lusten att fixa och dona inomhus istället. 
 
Just nu är jag inne i en fas där jag vill ändra på det mesta här hemma. Jag är åter igen sugen på en ny soffa och när jag var på Room häromdagen och provsatt soffan "Lucas" tillverkad av Jonas Ihreborn och formgiven av Room blev jag smått förälskad. En soffa att bo i verkligen.
(null)
Ett nytt soffbord har ju stått på önskelistan sedan vi flyttade in. Vad är det med soffbord? Så svårt tycker jag! Jag har ju varit inne på glasbordet från Gubi men jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag har ögonen öppna för att hitta ett vintage men har inte hittat något ännu pch nu börjar mitt tålamod sina. Har ni något förslag? (null)
Idag flyttade jag runt lite och lät det höga soffbordet stå som sidobord istället. Jag hängde också upp spegeln från hallen här. Hallen är förresten också ett projekt vi planerar att göra iordning i höst och då kommer inte den här spegeln att ha någon naturlig plats där. Jag gillar verkligen känslan speglar ger och jag tycker den passade ganska bra just här. 
(null)
Tre olika sorters höstanemoer från trädgården i en loppisfyndad keramikvas.
(null)
Apropå loppisfynd så är den här gunghästen också ett sådant. Den och lite andra barngrejer hittade jag på en loppis på landet för några helger sedan.
(null)
Lilla älsklingen som är helt galen i skor. Jag minns inte att Noah var lika galen i skor. Hon skall alltid ha minst ett par på sig och helst fler.. Hon börjar bli så stor. (null)

Sist men inte minst så har jag nog glömt att visa er ett gotländskt loppisfynd, nämligen gipskonstverket inspirerat av de tre Gracerna. Den har fått flytta runt lite och känner jag mig själv rätt kommer den nog fortsätta göra det.
 
Nu skall jag planera nästa poddinspelning och dricka ingefärsthe. Sen blir det en tidig kväll för mig, jag har varit otroligt trött de senaste dagarma och jag misstänker att jag har en förkylning på g.
 
Kom ihåg att trycka på det lilla hjärtat. Det gör mig så glad <3

1 kommentarer

Helena Stigmark

17 Aug 2018 12:56

Haha! Det där med skor känner jag igen. Sofia vill också ha skor på sig jämt och går och hämta skor till oss allesammans! Testar även mina skor...minns inte alls att Fiip visade intresse för skor. Väldigt gulligt! 😍

Kommentera

Publiceras ej