Den här veckan åker Inredningspodden hem till Influencern Josefin Netz underbara hem ute på Ingarö i Stockholms skärgård. Med sitt Instagramkonto inspirerar Josefin dagligen tusentals människor med vackra bilder från sitt hem. I avsnittet berättar Josefin att hon alltid inreder på känsla och att hon inte lägger så mycket värde i möbler och prylar och hon delar med sig av tips på hur man får till en röd tråd i inredningen. 
 
Har du inte lyssnat på avsnittet hittar du det här
 
(null)
Vi spelar in under sommarens kanske varmaste dag, och termometern står på 35 grader dagen till ära. När vi ska spela in ber jag Josefin stänga av AC’n och stänga alla fönster så att ljudet ska bli bättre. Ni kan ju ana att det blev varmt inomhus! (null)
Josefins kök sett från vardagsrummet. I avsnittet berättar Josefin att alla tyckte de var så vågade som satte in ett grått kök för fem år sedan när de renoverade sitt kök men Josefin är lika nöjd nu som då. 
(null)     
 
(null)
 Här är en del av vardagsrummet. Den underbara dagbädden är fyndad på loppis! Josefin tycker mycket om krukväxter och hela hemmet är fyllt av både små och stora växter. På bilden en härlig fiolfikus.
(null)
Vardagsrummet med den öppna spisen som central del. Josefin berättar att de rev ut golvet som låg i huset när de flyttade in och la in ett plankgolv istället. 
(null)
Den här smarta lösningen gjorde Josefin av den där "döytan" som så lätt blir under en trappa. Ett hemmakontor!
(null)
 
(null)
Äldsta sonens sovrum på övervåningen. Tapeten heter Acanthus och är från William Morris
(null)
Yngsta sonens rum. Tapeten heter Thistle och är från Boråstapeter.
(null)
En skrivbordshörna i sovrummet. Väggfärgen heter Elefant och är från Beckers. Du hittar ett helt blogginlägg om Josefins sovrum här
(null)

(null)
 
(null)
Det superhärliga växthuset som är en utbyggnad av huset byggde Josefin till för några år sedan. 
 
Vill du se mer av Josefin så finns hon på Instagram här.
 
Tack snälla för besöket! 
 
Pssst! Glöm inte att trycka på det lilla <3 om du tycker om inlägget!
 

1 kommentarer

Anonym

12 Aug 2018 16:15

Nu hsr jsg legat på soffan, slappat och lyssnat på det senaste avsnittet - så bra!

Kommentera

Publiceras ej