<> EMELIE SUNDBERG - december 2018
(null)
Så var vi helt plötsligt här. Sista dagen på året. Det faktum att jag igår kom på att det är nyårsafton idag får väl kanske summera året? Det har varit ganska intensivt, om än helt fantastiskt!
(null)
Att rodda två barn på heltid samtidigt som jag har startat företag har inneburit att jag jobbat varenda stund som barnen har sovit och jag är ärligt talat ganska trött samtidigt som jag är så otroligt tacksam, glad och ödmjuk inför vad 2018 gett mig.
 
Allt jag har kämpat för det här året har byggt en grund för det kommande året, året då jag ska pröva mina vingar och jobba 100 % för mig själv. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men jag kastar mig ut och prövar. För "det finns saker man måste göra även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort".
 
Jag har alltid drömt om att vara "egen" och livet är alldeles för kort för att inte våga testa sina drömmar.
  (null)
 
Jag har så många planer och ideer som jag vill genomföra det här året och kanske kanske kommer jag att få tid att även ta upp musiken och börja skriva musik igen? Som jag saknar det! 
 
Jag skal iallafalll satsa 100 % på bloggen, instagram och Inredningspodden och förhoppningsvis ha tid till många fler härliga projekt! 
 
Det ska bli spännande att 2019 få tid och möjlighet att utveckla den här plattformen, bloggen. Bloggen som, än mer än Instagram, är min plats på jorden. Att få växa och utveckla den tillsammans med er. Jag ser fram emot att kunna bli mer personlig här och att vi tillsammans kan skapa en snäll och fin plats där vi kan få vila ögonen på vackra saker och fyllas med inspiration men också ha utrymme att dela livet, med dess upp- och nedgångar, med varandra. 
  (null)
 
Det kommer att bli en spännande resa som jag hoppas att du vill åka med på.
 
Och angående nyårslöften så har jag inte ett enda, för jag tror inte riktigt på dem.
 
För min bästa väns familj så slocknade ljuset i december i år när en familjemedlem hastigt gick bort i en bilolycka och jag tänker mycket på det där. På hur skört livet är och hur vi aldrig kan ta det för givet.
 
Jag går in i det nya året med en enda önskan och bön. En önskan om att alla i min familj och närhet får vara fortsatt friska och vid liv. Det räcker så. För det är liksom det enda som betyder något.
  (null)
 
TACK för att ni är ni och för att ni finns.
 
Ha en fin kväll, oavsett om ni firar ensamma eller slår på stort.
 
Kram E