(null)
Så var vi helt plötsligt här. Sista dagen på året. Det faktum att jag igår kom på att det är nyårsafton idag får väl kanske summera året? Det har varit ganska intensivt, om än helt fantastiskt!
(null)
Att rodda två barn på heltid samtidigt som jag har startat företag har inneburit att jag jobbat varenda stund som barnen har sovit och jag är ärligt talat ganska trött samtidigt som jag är så otroligt tacksam, glad och ödmjuk inför vad 2018 gett mig.
 
Allt jag har kämpat för det här året har byggt en grund för det kommande året, året då jag ska pröva mina vingar och jobba 100 % för mig själv. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men jag kastar mig ut och prövar. För "det finns saker man måste göra även om det är farligt. Annars är man ingen människa utan bara en liten lort".
 
Jag har alltid drömt om att vara "egen" och livet är alldeles för kort för att inte våga testa sina drömmar.
  (null)
 
Jag har så många planer och ideer som jag vill genomföra det här året och kanske kanske kommer jag att få tid att även ta upp musiken och börja skriva musik igen? Som jag saknar det! 
 
Jag skal iallafalll satsa 100 % på bloggen, instagram och Inredningspodden och förhoppningsvis ha tid till många fler härliga projekt! 
 
Det ska bli spännande att 2019 få tid och möjlighet att utveckla den här plattformen, bloggen. Bloggen som, än mer än Instagram, är min plats på jorden. Att få växa och utveckla den tillsammans med er. Jag ser fram emot att kunna bli mer personlig här och att vi tillsammans kan skapa en snäll och fin plats där vi kan få vila ögonen på vackra saker och fyllas med inspiration men också ha utrymme att dela livet, med dess upp- och nedgångar, med varandra. 
  (null)
 
Det kommer att bli en spännande resa som jag hoppas att du vill åka med på.
 
Och angående nyårslöften så har jag inte ett enda, för jag tror inte riktigt på dem.
 
För min bästa väns familj så slocknade ljuset i december i år när en familjemedlem hastigt gick bort i en bilolycka och jag tänker mycket på det där. På hur skört livet är och hur vi aldrig kan ta det för givet.
 
Jag går in i det nya året med en enda önskan och bön. En önskan om att alla i min familj och närhet får vara fortsatt friska och vid liv. Det räcker så. För det är liksom det enda som betyder något.
  (null)
 
TACK för att ni är ni och för att ni finns.
 
Ha en fin kväll, oavsett om ni firar ensamma eller slår på stort.
 
Kram E
 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I dagarna har vi haft min familj här från Gotland och västkusten. Vi dukade upp till långbord i vårt kök och tryckte in 14 personer där. Det är så härligt att ha utrymmet och att det går att vara så många här - det är så mysigt att ha huset fullt av familj tycker jag. 
 
Igår åt vi - traditionsenligt - världens godaste kalkonmiddag som pappa ordnade, dansade kring granen och delade lite julklappar. Idag har vi slappat och släkten har droppat av en efter en.
 
Nu laddar vi om till nyårsafton imorgon! Jag har knappt hunnit tänka på att det är nytt år redan och att det är nyårsafton redan imorgon kom som en chock idag. 
 
Vi ska fira in det nya året hos goda vänner som bor ett stenkast härifrån och har lovat att stå för förrätten. Så ikväll blir det till att planera för den! 
 
Idag avbröt jag julledigheten med en poddinspelning. Egentligen skulle jag ha spelat in den här podden förra fredagen men då Ditte just då målade om hela hennes vardagsrum bestämde vi att vi skulle skjuta på det tills idag. 
(null)
 
Ditte, en så varm och härlig människa,  bor i världens finaste hus med sin underbara familj. Det blev ett fint samtal om hur hemmet (och faktiskt också inredningen) påverkas av att ha en dotter med CP-skada och epilepsi. Om hur ens hem blir ännu mera kärt när man spenderar långa perioder på sjukhus och om hur man kan göra fint även i ett rum som tillhör en 7-årig flicka som behöver ett halvt rum med hjälpmedel för att överleva dagen.
(null)
Och så fick jag mysa med gulliga labradoodeln Gösta såklart.
(null)
 
Podden kommer ut i mitten på januari och då flaggar jag såklart!
 
Väl hemma gjorde jag en cannelloni fylld med ricottaost och spenat som gick hem hos halva gänget.. Bättre lycka nästa gång!
 
Nu sover ungarna och jag ska slänga mig på soffan! Imorgon väntar julafton nr 2 med min familj som kommer upp. Så mysigt <3
 
 
ditte svanfeldt, inredning,