(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Idag har vi pysslat lite hemma, griljerat skinka, kokat knäck, gjort lite ärenden och försökt bygga en snögubbe på den lilla snön som faktiskt finns i år! Så härligt med lite vitt utanför fönstret!
 
Några tomtar har fått flytta in, den som står på bordet fick Ellie på öppna förskolan häromdagen och så igår när barnens gammelfarmor var här fick de varsin tomte till. De står nu på deras rum. 
 
Annars då? Ikväll hade jag tänkt städa ur mitt kontor som har fått agera studio, förråd och pysselverkstad de senaste veckorna. Men klockan blev väldigt mycket och jag väldigt trött. Det är någonting med julen som gör att jag vill rensa och städa precis HELA hela huset, så det är bäst att jag håller i mig.. 
 
Just det, vi sålde vår soffa idag också! Vi har beställt en ny från Royal design som skulle levererats för två veckor sedan men nu har de ingen aning om när den kommer. Men så ringde en man idag och sa att de ville köpa soffan mot betalning OCH deras gamla soffa som vi kan ha tills vi får våran. Och ja, det gick vi med på.. Så nu sitter vi med en annan soffa över jul. Tummen ner för Royal design men tummen upp för kreativa lösningar!
 
En skrynklig löpare har fått ta plats på bordet.. Jag hittade den i någon låda och den fick åka upp på bordet direkt igår. Men den ska få åka in i tvättmaskinen ikväll och strykas till imorgon.
 
Amaryllisarna står i full blom och jag älskar att blanda dem såhär i olika färger och med lite tall och eucayptus.
 
Nä, nu ska jag ta ett krafttag innan jag landar i soffan med dagens kokta knäck i knät.
 
Ha en fin kväll! 
 

Kommentera

Publiceras ej