(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Wow, vad december flyger iväg. Nu är det bara några timmar kvar innan julledigheten tar vid. Eller ja, lite ska jag jobba såklart, men mest ska vi bara vara lediga.
Jag fortsätter att gå all in på julen och idag köpte jag en liten minigran i kruka som jag satte utanför dörren med en ljusslinga i, fixade en krans till ytterdörren och fyllde på vaserna här hemma med härliga amaryllis och hyacinter. 
 
Jag ser så mycket fram emot julledighet nu, framförallt att bara få vara med varandra, äta gott, se någon mysig fim på kvällen och ta det lugnt. Och just  det - att få sova.. För hjälp vad vi behöver det..
 
Julplanerna då? Jo, i år firar vi med Olas familj så vi kommer att vara hemma hos oss allihop den 23, äta middag och köra lite uppesittarkväll, det ska bli väldigt mysigt! På julafton åker vi till Olas bror som bor i närheten och på juldagen åker vi ut till landet där vi stannar några dagar. Vi prövar alltså ett helt nytt upplägg i år och jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt mysigt! Vi har ju aldrig någonsin varit hemma på julafton så nu måste vi planera en mysig julfrukost. Har ni några tips? Att griljera skinkan på kvällen den 23 är något min mamma alltid gjort så det är nog något vi måste ordna, för en julaftonsfrukost utan skinka det går inte för sig, visst!?
 
Hur firar ni jul i år?
 

Kommentera

Publiceras ej