Ni kommer ihåg myskalendern jag gav till Noah i slutet av november? Kalendern fylld med lappar som innehöll olika mysiga aktiviteter att göra just den dagen. Idag stod lussebullsbak och ledig dag på "schemat", och ingen var nöjdare än Noah.(null)
Den här gamla assistenten alltså! Den har jag ärvt från min  svärmor och funkar perfekt! Jag tänker att saker gjordes bättre förr, tror ni inte? 
Det är mycket som skall mätas och måttas när man bakar. Det gäller att koncentrera sig, inte sant?
(null)
Jag har en bild av en mer röd jul i år.. Jag drömmer mig tillbaka till min barndoms jular och minns att jag tyckte så mycket om det röda.. Jag vill få in lite tomtar i år också! Jag får nog ringa mamma och pappa och kolla om de har några till övers!
(null)
Vi passade på att baka medan Ellie sov. Det där med att baka med barn, eller iallafall mina barn, kan vara en utmaning! En hel del deg hamnade i Noahs mage kan jag säga.. Och det blev lussekatter men också bajskorvar, studsmattor, kringlor och lussepannkakor.....
(null)
 Det är så mysigt att få egentid med honom.. Världens finaste 4.5-åring som har så otroligt mycket att berätta! Så smart, klok och omtänksam. Och skitjobbig emellanåt! Så som människor är mest!
(null)
 Lite jul i alla hörn! Ser ni det gamla vintagekortet där på väggen? Det fick jag på frukosten med Ebba Von sydow och postnord. Så fint!
 
Ha en fin kväll! Imorgon väntar jobbdag för mig!
advent, adventspyssel, baka med barn, inredning, jul, lussebullar,

1 kommentarer

Anonym

05 Dec 2018 23:59

Tror att jag sparat några av de som var ”dina” som mormor köpte in👍

Svar: Fint att jag inte behöver ringa, behöver bara skriva ett blogginlägg 👏🏻😂
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej