(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Alltså, jag tycker om att pyssla! Men jag är extremt rastlös och vill gärna att saker ska gå fort att göra och  snabbt se resultat. Så när jag såg att duktiga Linnea hade pysslat ihop förra och årets mest populära julstjärna, snöblomman tänkte jag "hur svårt kan det va"?
 
Den kostar ju nära tusenlappen i affären och den summan varken kunde eller ville jag lägga på en ny julstjärna i år. Det var väl inte direkt svårt att knåpa ihop den utan mest pilligt och tidskrävande. Det jag hade tänkt slänga ihop på en av Ellies sovstunder visade sig ta mig ungefär 3 veckor.. Efter en vecka gav jag upp och tänkte slänga alltihop då dimensionerna blev fel osv men så tog tag i mig själv och tänkte att VAD GÖR DET DÅ? och i helgen när magsjukan tog grepp om familjen passade jag på att göra klart det sista - och tadaa! Jag blev KLAR!
 
Den blev kanske inte helt perfekt i dimension, men det blev min version av en snöblomma iallafall! 
 
Nu får den pryda vår hall och välkomna oss varje dag och påminna mig om att jag kanske inte har ett så bra tålamod, men jag har iallafall en envishet av rang!
 
Tack Linnea för din kreativitet och ditt sätt att inspirera till skapande! Och så lite cred till Watt & Veke som skapat modellen vi kopierat!
 
Vill du också göra en så har du instruktionerna här på Linneas blogg.
 
Tryck gärna på <3 om du gillar inlägget!
DIY, DIY snöblomma, adventpynt, julpynt, julpyssel, julstjärna diy, snöblomma DIY,

2 kommentarer

Linnéa

10 Dec 2018 14:00

Men åh! Du gjorde det! Och så fin den blev! 🌟👏🏻 Skam den som ger sig. Verkligen grymt jobbat, att du orkade slutföra. Den är grymt tidskrävande verkligen. Ska erkänna att det var därför jag inte la ut beskrivning på den redan ifjol. Fanns inte på kartan att jag orkade göra en till sådär direkt efter 😅 Och tack för all fin cred! 😘

Svar: Tack! Och ja - jag förstår PRECIS! Haha!
Emelie Sundberg

Anonym

11 Dec 2018 05:46

Bravo!
Då beställer jag en, tack!

Svar: Haha! Oh noo!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej