(null)

(null)

(null)

(null)

2017 har varit det grå-beiga året och det tror jag visserligen att vi kommer att få se mer av 2018. Men jag tror att vi kommer att våga addera mer färg till våra hem igen. Trenden att t e x vända på böckerna med "siddelen" utåt så att man omöjligt hittar boken man vill läsa, den tror jag är ett minne blott. Det är den iallafall hemma hos oss. 

Vilka böcker vi äger sägs ju säga en del om vilka vi är, och hur spännande är det inte att gå och kika i folks bokhyllor? Att mixa böcker, arvegods, stilleben och fina minnen från resor gör ens hem personligt. Och det blir dessutom som konst på väggen! 

Hyllplanen ovan är inmålade i samma färg som väggen, Nordsjös Powderrock. Det är
samma kulör som vi har i vardagsrummet. En perfekt greige om du frågar mig 👍🏻

Trevlig kväll!
Powder rock, bokhylla, böcker, inmålade hyllplan, nordsjö, trend 2018,
Jag vet inte hur länge sedan det var jag utlovade ett inlägg om vårt badrum, men nu kommer det äntligen! :)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det här är vårt lilla "spa" som vi kallar det, som vi har nere i källaren. Vi har ett badrum på övervåningen och en gästWC också, men de får ni se en annan dag :)

Badkaret är ett sittbadkar från bathlife. Det är så mysigt att ha ett badkar, även om det inte är så stort. Perfekt för barnen och även oss vuxna. Blandaren hittar ni här.

Halva väggen är kaklad och halva väggen är målad i kalkfärg som såklart är behandlad så att den tål vatten. 
Golvet är av marmor och under det, världens skönaste golvvärme! Gud vad man älskar golvvärme såhär års! 

Tvättstället finns bland annat här

Mattan hittade jag i en liten butik i Köpenhamn.

Glöm inte att trycka på det lilla ❤️ om ni gillar inlägget!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ni har inte sett så mycket barnrum från mig sedan vi flyttade in i huset, visst? Det är helt enkelt för att jag inte tycker att jag fått till Noahs rum riktigt. Dels är Noahs rum lite dumt planerat och dels har jag inte rättat mig riktigt efter det utan slängt in hans gamla möbler och målat det i nån gammal grå färg som vi redan hade osv. Det har liksom inte fått särskilt mycket kärlek, eftertanke och tid. Ellies rum ska vi inte prata om. Hon har inte sovit i egen säng en enda natt sedan hon föddes, och ännu mindre fått sitt rum inrett. Det agerar istället gästrum.

Men hey - nu ska jag vara lite juste mot mig själv, vi har ju haft en del annat att tänka på, och inredning måste få ta tid!

Hur som helst är jag inne på en tapet till Noahs rum, och de ovanstående tapeterna ÄLSKAR jag! Som ni ser har jag kärat ner mig i blåa toner! Hur fint? 

Jag funderar också på att av praktiska skäl ge Noah en riktig säng eller resårbotten på golvet som är skönare för oss alla att ligga i och natta/sova i. Kanske inte så instagramvänligt men.. så var det ju det där med att vi ska bo här också! 😅 och våra barn verkar inte vara av den typen att de gillar att sova själva! 

Ja, det rummet är ett av alla projekt!

Jag ska sätta igång och pyssla ihop en moodboard och göra det riktigt ordentligt från början! Så stay tuned!

Trevlig kväll!