Ellie som varit piggare några dagar kändes lite hängig idag på morgonen så vi tog en promenad på förmiddagen och hon somnade innan jag ens hunnit utanför dörren. Sedan sov hon i över tre timmar. 
 
 
Medan Ellie sov passade jag på att jobba och få undan lite mail, samt skriva en kärleksförklaring till min man såhär på alla hjärtans dag. Romantiken när man har två små barn, iallafall hemma hos oss, är ganska så obefintlig.
 
Jag minns att Noahs första år var precis likadant. Det är nästan som att förhållandet sätts lite på paus och man blir liksom familjen AB. Mata, natta, torka kräk, tvätta, laga mat, plocka, läsa bok sova. Ellie sover väldigt oroligt på kvällarna så antingen får man springa i skytteltrafik fram och tillbaka till sovrummet hela kvällen eller så lägger jag mig med henne, alternativt så sover hon i någons famn i soffan. Ja, ni förstår, den där tiden för att se varann djupt i ögonen är ganska.. obefintlig..
 
Nåväl.
 
Jag fick även upp min gitarr på väggen ovanför skänken. Fattar inte varför jag inte hängt upp den tidigare. Nu blir det så mycket enklare att ta ner den och spela lite på infall, än när den stod nere i mitt musikrum i källaren. Snyggt också, tycker jag.
 
 
Sen testade jag såklart en ny variant av smoothie idag. Det har blivit lite av ett mission, att testa mig fram till den godaste, nyttigaste smoothien. Denna gång med massa grönkål i. De viktigaste ingridienserna just nu i sjukdomstider känns ändå som citron och ingefära. Tur för mig att jag älskar den kombon! 
 
Imorgon skall jag testa att ha lite fryst chili i också, vad tror ni om det?
 
När Ellie vaknar tänker jag mig att vi skall ta en promenad till affären och köpa något extra gott till ikväll. 
Något gott att äta och ett glas vin kanske? En kärleksfull efterätt?
 
Har ni några tips?
 
Ha nu en härlig dag och krama de ni tycker om lite extra!
 
Ps. Glöm inte att trycka på hjärtat så att jag ser vilken typ av inlägg ni tycker om.

Kommentera

Publiceras ej