(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ni har inte sett så mycket barnrum från mig sedan vi flyttade in i huset, visst? Det är helt enkelt för att jag inte tycker att jag fått till Noahs rum riktigt. Dels är Noahs rum lite dumt planerat och dels har jag inte rättat mig riktigt efter det utan slängt in hans gamla möbler och målat det i nån gammal grå färg som vi redan hade osv. Det har liksom inte fått särskilt mycket kärlek, eftertanke och tid. Ellies rum ska vi inte prata om. Hon har inte sovit i egen säng en enda natt sedan hon föddes, och ännu mindre fått sitt rum inrett. Det agerar istället gästrum.

Men hey - nu ska jag vara lite juste mot mig själv, vi har ju haft en del annat att tänka på, och inredning måste få ta tid!

Hur som helst är jag inne på en tapet till Noahs rum, och de ovanstående tapeterna ÄLSKAR jag! Som ni ser har jag kärat ner mig i blåa toner! Hur fint? 

Jag funderar också på att av praktiska skäl ge Noah en riktig säng eller resårbotten på golvet som är skönare för oss alla att ligga i och natta/sova i. Kanske inte så instagramvänligt men.. så var det ju det där med att vi ska bo här också! 😅 och våra barn verkar inte vara av den typen att de gillar att sova själva! 

Ja, det rummet är ett av alla projekt!

Jag ska sätta igång och pyssla ihop en moodboard och göra det riktigt ordentligt från början! Så stay tuned!

Trevlig kväll!


Kommentera

Publiceras ej