Projektet "gardin" fortsätter här hemma och ni som följt mig på Instagram har kanske känt av ängsligheten kring detta ämne. När man är ängslig redan när man tar ordet gardin i sin mun kanske ni förstår hur man känner när det skall tas beslut om sort, material och färg?
 
Jag vill absolut inte att det ska bli gulligt och inte heller FÖR ombonat. Jag gillar den råa känslan vi har utan fönsterkarmar och snickerier men samtidigt vill jag få bort ekot och lite av den kalla känsla som blir när man har för lite tyg i ett rum. Det är ju (tycker jag) snyggt visuellt, men sen ska det vara hemtrevligt också.
Vi visste att vi ville ha tunnare gardiner i köket än i vardagsrummet för en luftigare känsla och när vi hittade dessa  på Hemtex, föll vi pladask. De är i 100 % polyester men ger en känsla av linne. Gardinerna är på rea just nu så passa på om du som jag är ute efter nya gardiner! 
 
Vi har köpt både vita och gröna gardiner. Jag älskar den här gröna färgen och det är så smidigt att kunna byta gardiner istället för att måla om rummet om man vill ha en ny känsla i ett rum. Till sommaren kanske vi byter ut dem till någon annan färg, men tills dess njuter vi av dessa. Så härligt med lite färg!
 
 
Njut kvällen!
 
/E

1 kommentarer

Anonym

04 Feb 2018 21:26

Jättefint!!!

Kommentera

Publiceras ej