Trots att jag hitills mest har svurit åt februari (vabruari) inser jag att det börjar bli dags att ställa mig in lite.. Februari är ju trots allt månaden då jag fyller år.. 32 sådana faktiskt. Och vad passar då bättre än att dela min önskelista här på bloggen?
Jag drömmer ju om saker jag vill ha mest hela tiden men får ofta hjärnsläpp när jag väl fyller år och får frågan. Jag borde bli bättre på att göra önskelistor oftare. Det är kul att samla fina saker, även när man inte fyller år, tycker ni inte?  Jag gillar själv att se andras önskelistor för att de ger mig inspiration. Nåväl, här kommer iallafall min. Den består egentligen av alldeles för mycket inredningsprylar och alldeles för få personliga saker men så är jag ju också en sucker för just det..
 
Porslinet från Spruzzi. Jag blev kär i det första gången jag såg det hos Artilleriet och sedan dess har det florerat och lockat på mig lite överallt i mitt instaflöde. Jag har några assietter men vill ha typ allt! Du hittar dem bland annat här. Nya sneakers till våren behöver man alltid, dessa klassiker hittar du bland annat här. Har letat snygga brickor som en galning i över ett år och när jag till slut fann dessa gjorda av William Morris-tryck blev jag smått kär. Brickan hittar du här. När mörkret intog vårt land i höstas insåg jag hur mycket små ljuspunkter gör för mysfaktorn hemma. Och när man bor i ett stort hus behövs många. Jag hittade denna på artilleriet och blev blixtförälskad. Tyvärr är det lång leveranstid och jag har inte hittat den någon annanstans än här "Ett hem med omtanke" av Ida magntorn är väl en bok alla måste ha? Du hittar den bland annat här Vintern kräva sin handkräm, denna är dessutom så rackarns snygg. Finns bland annat här Fatet! Älskar uppläggningsfat och porslin! Detta har jag sneglat på länge och hittas bland annat här. Jag har fått upp ögonen för bestick. Pinterestar bestick som en galning, tycker det kan lyfta vilken dukning som helst. Dessa gröna passar ju både Spruzzi-servisen och våra gröna gardiner! Besticken hittar du här.
 
Gillar du sådana här typ av inlägg? Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat. <3
 

1 kommentarer

Lina

21 Feb 2018 18:48

Googla bara Karl-Johan lampa från Olsson & Jensen så finns den lite överallt ☺️

Svar: Men! Tack! 😀
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej