Noah vaknade med feber och klagade på både huvudvärk och magont så det var bara att ställa in alla planer idag igen.  När han senare fick lite alvedon i kroppen var han lika pigg som vanligt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

Det är ju såklart mysigt att bara hänga hemma med dessa två godingar, men när hela förmiddagen har gått börjar jag smått att klättra på väggarna. Vetskapen av att man nu kommer behöva vara i karantän i flera dagar från allt vad vuxet umgänge heter ger mig nästan klaustrofobiska känslor.
Noah beställde iallafall pannkakor till lunch men precis när de var klara hade nog alvedonen gått ur kroppen för då var han ömkligare än ömkligast igen. Gott var det iallafall och som tur var fick han i sig lite mat..

(null)

(null)

(null)

Jag fick för mig att jag inte skulle ge honom mer alvedon sen för att han blir så pigg av det och liksom inte känner av att han är sjuk och behöver vila. Efter en stund somnade han i soffan och efter ytterligare ca 30 minuter vaknade han och var nästan okontaktbar. Då ringde jag 1177 för att rådfråga och de sa att jag skulle ge honom alvedon regelbundet och efter 30 minuter var han lika pigg som på förmiddagen.. Det är otroligt hur alvedon påverkar barn på det sättet.. Att de kan gå från 0 till 100 på en kvart typ? Hur gör ni när era barn har feber? Ger ni alltid alvedon? 

Nej, här blir det en tidig kväll. Ska redan krypa ner i sängen. 

Sov gott!

vabruari sjukdomar feber alvedon barn familj barnsjukdomar,

2 kommentarer

Helena Stigmark

06 Feb 2018 21:33

Krya på er! Jag har också två sjuka barn hemma och min man är i Los Angeles. 😱Nu har de båda ialf somnat och jag håller tummarna för en lugn natt...

Svar: Men nä! Stackars stackars dig! Hur länge är han borta?
Emelie Sundberg

Helena

08 Feb 2018 20:21

Han kom tillbaka igår eftermiddag tack och lov! Fortfarande sjukstuga hos oss. Krya på er där hemma!🤗

Svar: Vilken tur!! Åå, samma här men Ola är sämst nu.. Noah var feberfri idag! Kram och krya!!
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej