(null)  
Gardiner gardiner... Jag har tyckt om den lite hårda och ruffa känslan som infunnit sig utan gardiner här hemma i kök och vardagsrum. Men samtidigt har det känts lite väl kalt ibland, särskilt nu på vintern när man helst vill krypa in under en varm filt i soffan och aldrig lämna den. Gardiner ger en mjukare och snällare känsla och vardagsrummet känns nu mycket mer ombonat. Vi testar gardiner ett tag iallafall och ångrar vi oss är det ju inte svårare än att vi tar ner dem! 

På bilden ovan ser ni hur det såg ut utan gardiner. 

Såhär blev resultatet med:

(null) (null) 
(null)

Vad tycker ni? 

När man sätter gardinerna så här högt upp som vi har gjort märker man verkligen att man lurar ögat. Genast kändes takhöjden mycket högre! 

Gardinerna är i 100 % linne från IKEA. 

Glöm inte att trycka på det lilla ❤️ om ni gillar inlägget 😊.
gardiner inredning sekelskifte,
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Varje söndag borde vara semmelsöndag! 

I fredags gjorde jag och Noah själva frallorna, igår mandelmassan och idag lyckades vi sätta ihop dem och äta dem! 
Ibland tar saker lite tid när livet kommer emellan men semlorna var väl värd väntan, för åå vad goda det var!

Idag har vi, hör och häpna, varit på IKEA och köpt GARDINER. Inte nog med att det var crazy att köpa gardiner till vårt gardinlösa hem, vi kom hem med ROSA linnegardiner 😱. När vi fick upp dem fick vi dock en mormorschock och bestämde oss för att lämna tillbaka dem så imorgon är det jag som packar in Ellie i bilen och åker tillbaka. Men det kommer bli gardiner av något slag, jag visar er såklart när de är uppe! 

Nu: soffan och bron!
 
Ellie "tungan" May är nu 8 månader. Ja, hon "fyllde" egentligen igår men så var det det där med att hinna med allt med två små illbattingar. Ellie får helt enkelt firas idag istället.
 
Ellie har från start varit en väldigt nöjd och harmonisk bebis. Nöjd och glad så länge hon får vara med. Fram tills hon blev ungefär 5 månader sov hon också väldigt bra på nätterna. Åtminstone så länge hon fick ligga bredvid mig. Men från att hon blev ungefär fem månader så har hon sovit rätt oroligt just på nätterna. Hon vaknar ofta, och det känns som att hon inte kommer ner i riktig djupsömn, varken på kvällarna eller nätterna. Hon sover fortfarande bredvid mig och de där uppstyckade nätterna börjar bli lite smått tärande. Men på något sätt så klarar man det ju! Och det hade kunnat vara värre.
 
Ellie ammar ännu rätt mycket men de senaste veckorna har hon verkligen börjat visa intresse för mat så nu äter hon mer och mer riktig mat. Jag har valt att lyssna till den forskning som visar att barn under 1 år får äta salt så jag ger henne samma mat som vi äter, utan att salta extra naturligtvis. Och hon äter i stort sätt allt!
 
Ellie började krypa för någon vecka sedan och sedan dess har hon bara blivit snabbare och snabbare.
Det är så otroligt mysigt att hon kan krypa till en tycker jag. Imorse när jag kom ner till de andra (efter en välbehövlig sovmorgon) lyste Ellie upp och började genats krypa mot mig och upp i min famn. Häftig känsla tycker jag.
 
Nu skall jag pussa lite extra på min åttamånaders.
 
Ha en fin lördag!
 
#familj #sömn #barn #inredning #familjeliv, 8 månader, bebis,