Ellie "tungan" May är nu 8 månader. Ja, hon "fyllde" egentligen igår men så var det det där med att hinna med allt med två små illbattingar. Ellie får helt enkelt firas idag istället.
 
Ellie har från start varit en väldigt nöjd och harmonisk bebis. Nöjd och glad så länge hon får vara med. Fram tills hon blev ungefär 5 månader sov hon också väldigt bra på nätterna. Åtminstone så länge hon fick ligga bredvid mig. Men från att hon blev ungefär fem månader så har hon sovit rätt oroligt just på nätterna. Hon vaknar ofta, och det känns som att hon inte kommer ner i riktig djupsömn, varken på kvällarna eller nätterna. Hon sover fortfarande bredvid mig och de där uppstyckade nätterna börjar bli lite smått tärande. Men på något sätt så klarar man det ju! Och det hade kunnat vara värre.
 
Ellie ammar ännu rätt mycket men de senaste veckorna har hon verkligen börjat visa intresse för mat så nu äter hon mer och mer riktig mat. Jag har valt att lyssna till den forskning som visar att barn under 1 år får äta salt så jag ger henne samma mat som vi äter, utan att salta extra naturligtvis. Och hon äter i stort sätt allt!
 
Ellie började krypa för någon vecka sedan och sedan dess har hon bara blivit snabbare och snabbare.
Det är så otroligt mysigt att hon kan krypa till en tycker jag. Imorse när jag kom ner till de andra (efter en välbehövlig sovmorgon) lyste Ellie upp och började genats krypa mot mig och upp i min famn. Häftig känsla tycker jag.
 
Nu skall jag pussa lite extra på min åttamånaders.
 
Ha en fin lördag!
 
#familj #sömn #barn #inredning #familjeliv, 8 månader, bebis,

1 kommentarer

Anonym

28 Jan 2018 17:59

Grattis Ellie - otroligt fina bilder på otroligt söt tjej! Puss! 💙

Kommentera

Publiceras ej