Det är märkligt men på något sätt känns det som att det hela december känns ok att det är mörkt och grått ute för allt grått har något slags jul- och adventsskimmer över sig. Så fort det blir 1 januari så är det där skimret borta för mig och jag får ett absurt vår och ljus-sug. Och kanske är januari lite deprimerande just därför, för att man kommer på att man knappt sett solen på flera månader samtidigt som man drabbas av insikten att det är lika lång tid kvar tills man med säkerhet ska få se den igen! Ok, vilket URDEPPIGT inlägg, tänker du. Ja, och ibland får det vara så.

Men, vi för göra det bästa av januari såklart! Fylla hemmen med tulpaner och grönt och hoppas på snö och pulkaåkning! Det är ju helt klart osmart att börja tänka "vår" i januari. För än är det ju åtminstone 3 månaders vinter kvar! 😅.

Vi har ännu inte städat undan julen här hemma och orsaken är främst ork- och tidsbrist. Men till helgen åker åtminstone det juligaste ut. Jag har inte bestämt mig för om ljuskronan får hänga kvar lite till eller om den också åker nu men det lutar nog åt att den åker ner i jullådan redan till helgen.

Vad tycker ni?
(null)

(null)

(null)

(null)

1 kommentarer

Marit

06 Jan 2018 09:40

Vad har ni målat med för färg, ncs nr?

Svar: Hej! Färgens NCS är S 2500-N En helt neutral grå.
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej