Soffbord.. Det är en svår nöt i ett hem tycker jag.. Vi har nu två mindre runda bord från Ellos i marmor med träben. Fina, absolut, men det ena har blivit väldigt rangligt och jag är ute efter ett större, mer stabilt bord. 
(null)

Att ha två mindre bord som vi har nu skapar en känsla av rymd som jag gillar. Samtidigt är de enkla att flytta undan eller ta bort vid behov – en smart möblering för mindre ytor. Men nu har ju vi ett ganska stort vardagsrum och börjar bli en ganska stor familj. Och vi sitter ofta i soffan och äter frukost på helgerna och myser ner oss med något gott på helgkvällarna och då vill jag kunna duka upp på ett större, mer stabilt bord.
 
Jag har snöat in på att hitta ett lite större, runt bord, och gärna ett i glas, som detta nedan från Gubi.
 
(null)
 
Eller detta, från franska Objecto.
Glas känns, precis som marmor, som ett tidlöst material och passar tillsammans med de flesta stilar. Just att det är transparent gör också att bordet inte upplevs ta så mycket plats utan nästan smälter in i rummet. Nackdelen är att glasbord lätt blir smutsiga och att man får torka av dem väldigt ofta och med två kladdiga barn i huset vet jag inte hur smart det här materialvalet är.. Men det där med att inreda efter barnen är nog tyvärr inget jag någonsin tagit hänsyn till.. 😬
 
(null)
 
Det här bordet från Ox Denmarq är också väldigt fint men jag kan känna att jag är lite trött på marmor. Vi har så otroligt mycket marmor här hemma så det vore kul att ha ett annat material. 
 
Vad tycker ni? 

1 kommentarer

Anonym

25 Jan 2018 21:42

Glas så klart! ;)

Kommentera

Publiceras ej