(null)

2017. Året då det mesta hände. 1 januari gick jag in i vecka 19 och vi fick reda på att det låg en liten tjej i min mage. Jag hade kunnat satsa allt jag ägde på att det var en liten kille till och av någon anledning var det en väldigt speciell känsla att höra att det låg en tjej där inne.
I januari skev vi också på kontraktet till huset som vi sedan flyttade in i i slutet av mars. Några hektiska veckor av konstant illamående samtidigt som vi skulle sälja vår lägenhet med allt vad det innebär tog minst sagt på de lilla krafterna jag hade kvar. En krävande graviditet gjorde att jag var sjukskriven 50% hela våren och tog semester sista veckorna innan BF. 

Våren fick vi uppleva i huset och allt eftersom uppleva hur trädgården växte fram och till slut stod i blomstrande prakt. Till slut blev det den 26 maj och dags att plocka ut världens mest underbara lilla Ellie  Aldrig hade jag kunnat ana hur självklar hennes plats var och hur fint hon skulle komma att komplettera vår familj. 

Det blev en underbar sommar som vi spenderade på landet och Gotland med familj och vänner och när hösten kom började Noah på ny förskola. Under hösten har vi landat som familj och lärt känna Ellie mer och mer. Jag har haft tid att tänka på vad jag vill göra och några spännande projekt skall påbörjas under 2018.

2018 är året då jag ska förverkliga några av de drömmar som jag ruvat på länge. Det är med både skräck och förtjusning jag tar mig an det här året och känslorna är många. Men framåt ska vi!
Och jag längtar efter att få möta våren igen, i vårt underbara hus!


(null)
(null)
(null)         
(null)


2 kommentarer

Anonym

01 Jan 2018 16:14

Så fint skriver! Låter som ett spännande 2018! Vill höra mer om dina drömmar och projekt som väntar! Kram Helena

Anonym

01 Jan 2018 16:15

Så fint skriver! Låter som ett spännande 2018! Vill höra mer om dina drömmar och projekt som väntar! Kram Helena

Kommentera

Publiceras ej