Den här veckan åker Inredningspodden hem till underbara Janniche Kristoffersen - aka @Bloggaibagis

Janniche bjuder in oss på en rundvandring i vad som måste vara Stockholms trendigaste funkisradhus! 

 

I dagens avsnitt pratar vi om huruvida man kan möblera bort sin ångest och kommer fram till att småbarn är rena KBT-behandlingen när man mår bäst av ett undanplockat hem där var sak har sin plats. Men framförallt delar Janniche med sig av sina bästa köksrenoveringstips, om hur man bygger tavelväggar och hur man får till snabba förändringar i hemmet. 

 

Har du inte hunnit lyssna på avsnittet ännu finns det här eller i din närmsta podd-app!

 

(null) 
Jag åkte hem till Janniche en varm sommardag i juni. Janniche hade förberett en kanna gott kaffe, jordgubbar och nybakade croissanter som vi mumsade i oss medan jag installerade studion i Janniches matsal.
 
(null)
 
Janniche är 38 år och jobbar till vardags som UX-designer. Hon bor i sitt radhus i Bagarmossen tillsammans med sin kille och sina två barn. I podcasten berättar hon om hur det gick till när hon startade instagramkontot "Bloggaibagis" som nu har närmare 40.000 följare.
 
(null)
Matsalen på bild var tidigare ett barnrum men när de renoverade köket slog de upp väggen och gjorde plats för en större matsalsdel.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Köket. Man blir ju kär, eller vad säger ni? Jag skulle kunna byta ut mitt eget alla dar i veckan! Och framförallt så passar det så perfekt just precis här. Köket kommer från Skandinaviska shakerkök och är ett modulkök i massivt trä (furu). Luckorna är handmålade i linoljefärg och färgkoden är: NCS S 6005-G50Y. Bänkskivan är i  Terrazzo Carrarra material. Vill ni läsa mer om köket har Janniche skrivit ett helt blogginlägg som finns att läsa här.
 
(null)
Tavelväggen bakom matbordet berättar Jannicke att hon satte upp i all hast, men för den osäkra ger hon superbra tips på hur man kan tänka och göra i planeringen av just tavelväggar. 
(null)
 
(null)
Älskar den här spegeln. Den heter Miro miro och är från danska Friends & Founders. Habegär!!
(null)
 Jag gillar verkligen känslan som infinner sig när man blandar stolar såhär. Det ser så levande och ostylat snyggt ut på nåt sätt. 
(null)
Här blickar Janniche ut mot trädgården där de har en underbar altan och en alldeles lagom stor trädgård med plats för härliga perenn-rabatter. Det är i trädgården som Janniche kommer lägga krutet i sommar. Pysslet inomhus får vänta till hösten. 
(null)
 
Här är en vägg från övervåningen i Jannickes hus där de har sitt vardagsrum. Den här tavellist-väggen har varit väldigt populär på Instagram, berättar Jannicke.  
 
(null)
Här är en annan del av vardagsrummet. Varma jordnära färger ger en lugn och harmonisk känsla och ljuset strömmar in denna soliga dag.
(null)
 
Tack underbara Janniche för besöket och gästfriheten! Hoppas vi ses snart igen!
 
 Tryck på det lilla <3 om du gillar inlägget!
Inredningspodden, inredning, inredningspoddenhemmahos, kitchen, kitcheninspo, kök, köksinspiration,

4 kommentarer

Anonym

15 Jul 2018 12:11

Underbart avsnitt och wow vad fint hon har det!!

Anonym

15 Jul 2018 12:33

Vilken bra podd! Och härlig köksinspiraion för oss som står i dessa planer!

Miss M

15 Jul 2018 20:28

Så härligt avsnitt! Älskar att höra om renoveringarna och se de underbara bilderna från bloggen😍

Mimmie @tandlakarvillan

18 Oct 2018 10:10

Ett så otroligt fint och ombonat hem. Janniche är så grymt duktig!

Kommentera

Publiceras ej