Den här veckan åker Inredningspodden hem till systrarna Matilda och Olivia, mer kända på Instagram som MOE of Sweden. Systrarna, som har varit ganska diskreta och anonyma på Instagram, berättar mer om vilka de är och om hur det gick till när de startade sitt Instagramkonto som idag har dryga 60 000 följare. Vi spelar in avsnittet hemma hos Matilda som nyligen flyttat in i ett radhus i Sollentuna norr om Stockholm och vi pratar givetvis först och främst massa renovering. Hur ska man tänka när man köper ett renoveringsobjekt, och VAR börjar man egentligen? 
 
Vi pratar inredningsstilar, hur de gör för att få till styligen i sina bokhyllor, stilförebilder och massa annat! Om du inte lyssnat på avsnittet hittar du det här.
 
Nedan kommer en bildbonanza från Matildas hem.
 
Matildas radhus har en öppen planlösning på entreplan med kök och vardagsrum i ett. De här låga hyllplanen är i vardagsrumsdelen.
Matgrupp med blandade varianter av TON-stolar. Älskar vinglashållaren på väggen bakom! Så läcker och praktisk på samma gång!
En drinkhörna ger en lyxig känsla samtidigt som man får extra arbetsyta. Smart!
 
Är inte köket en dröm? Så gedigna och nogrant valda materialval! Älskar hyllan ovanför där man kan ställa fina saker! Lamporna ovanför köksbänken är från H. Skalm P.
Sovrummet har Matilda målat i en mörk färg. Läckert att våga mörka färger tycker jag! Och skönt att ha en mörk färg just i ett sovrum!
Lilla Iris rum är en dröm! En fondtapet med Garbo & friends mönster Fauna täcker ena väggen.
En bokhylla fylld med massa finheter.
Hur mysig sovhörna? 
 
Tack härliga Matilda och Olivia för besöket!
 
Kom ihåg att trycka på det lilla <3 om du gillar inlägget!


1 kommentarer

Anonym

08 Jul 2018 12:15

Vilket härligt avsnitt och underbara bilder!

Kommentera

Publiceras ej