Jag har nog aldrig riktigt gjort en ordentlig presentation av mig själv. De flesta av er har nog hittat hit via Instagram där jag länge gick under namnet "emelieshome". I januari 2018 bytte jag namn både på Instagram och på bloggen till mitt eget. Det var på tiden, tyckte jag.
 
Så vem är jag egentligen förutom en inredningsnörd som älskar att fota?
 
Jag är gift med min fantastiska man Ola, sedan snart 5 år. Och vi firar faktiskt 10 år tillsammans i sommar. Wow, tiden går fort.
 
 
Tillsammans har vi två barn. Noah, snart 4 år och Ellie, 10 månader. Samt jack russeln Charlie som ni ser rumpan av på bilden nedan :)
 
 
Vi bor i ett hus från 1925 i Stockholm som vi flyttade in i i börjarn av april 2017.
 
 
När vi hittade det här huset kändes det som vårt ända in i hjärteroten och vi kunde omöjligt släppa tanken på att det skulle bli vårt. I det här huset skapar vi nu vårt hem, där vi planerar att bo ett bra tag framöver. 
 
Men annars då? Vem är jag?
 
Jag är 32 år och född och uppvuxen på gotland. Gotland som nog altid kommer att vara hemma för mig, trots att jag flyttade hemifrån för snart 13 år sedan och gifte mig med en stockholmare. Drömmen är att ha ett gammalt kalkstenshus där, med en vildvuxen trädgård fylld av vallmo och blåeld.
 
Jag har pysslat med musik i hela mitt liv och sången är mitt främsta instrument. Numera sjunger jag mest på dop, bröllop och begravningar och varje gång jag gör ett gig undrar jag varför jag inte gör det oftare. Det ger mig så mycket energi!
 
Jag är beroende av att vara kreativ och foto och inredning har mer och mer blivit ett sätt för mig att få utlopp för min kreativitet. Inredningsintresset har vuxit fram hos mig och blommat ut de senaste åren. För mig handlar det om att skapa ett hem som är vackert, tryggt, personligt, praktiskt och hållbart. Och att skapa det hemmet måste få ta sin tid. Jag ser det som en långsam process och jag älskar att se vårt hem växa fram och bli vårt, mer och mer.
 
Jag är lite av en plock-nörd och hatar stök vilket är en ordentlig utmaning när man har familj. Snacka om att utsättas för exponering varje dag, rena KBT-behandlingen ;)
 
Annars är jag utbildad till socionom och jobbar med att stötta och vägleda människor som har det svårt på olika sätt.
 
Nu undrar jag vilka ni är? Vi sitter ju bara med en skärm mellan oss. Det vore så kul att höra vilka ni läsare är. Kan ni inte berätta lite om er själva i kommentarsfältet? 
 
Kram till er 
 2 kommentarer

Harpan1903

20 Mar 2018 19:49

Åh vad roligt att få läsa mer om dig! Jag följer dig på instagram sen ett tag och hsr fått ta del av din fina vardag därifrån. Du inspirerar så mycket ska du veta!

Jag är 27, socialsekretersre, sambo med killen jag spanade på i smyg som liten och mamma till Olle 9 månader. Vi köpte vårt hus för 2,5år sedan, byggt 1903 som vi håller på att totalrenovera.

Svar: Å vad kul! Trevligt med en socionom-kollega också! 😀 Vad kul att få höra mer om dig! Och tack för de snälla orden - de värmer! ❤️
Emelie Sundberg

Gabriella La Torre

21 Mar 2018 20:32

Jag har följt dig på instagram ett bra tag! Typ sen jag startade mitt egna konto... jag fyller 40 i sommar! Jag är fembarnsmamma!! En son som är 16, en dotter som är 11, en son som är snart 7 och en till son som är 5 och så lilla Ingrid som är 10 månader! Ingrid har en annan pappa. Han är italienare... jag arbetar som förskolechef på två waldorfförskolor. Jag bor i Uppsala men är från Stockholm. Jag älskar inredning och träning... i sommar ska jag och Ingrids pappa gifta oss...

Svar: Å vad kul att höra lite mer om dig! Och FEM barn! Wow vilken superkraft du måste ha! Tycker det är utmanande med två! Haha! Men fantastiskt härligt ju! Och Ingrid är ju precis lika gammal som Ellie! Hon är så otroligt söt! Tack att du delade med dig, ha en fin kväll! <3
Emelie Sundberg

Kommentera

Publiceras ej