Efter en vecka på gotland och ett litet blogg och insta-uppehåll är jag hemma igen. Och jag måste säga att det känns väldigt skönt. Inte för att jag inte har haft det bra på gotland utanför att det helt enkelt alltid är skönt att få komma hem. Till sitt. Till rutiner. Särskilt när man har två barn. Lika skönt som det är att få komma iväg, få miljöombyte och lite ny energi, lika skönt tycker jag det är att landa hemma. Packa upp sin resväska, få ordning och reda. Landa. 
 
Jag tycker också att man alltid blir lite nyförälskad i sitt eget hem. Helt plötsligt får jag nya ideer, tankar och energi till att förändra, möblera om och pyssla. Är ni likadana? Det är som att man behöver ta en paus och komma bort lite för att uppskatta det där fina igen..
 
Idag blev det lunch på det fina porslinet från Oscar & Clothilde. Besticken är också därifrån och är en av mina födelsedagspresenter. Så bra matchning med porslinet och gardinerna :)
 
Nu ska jag jobba en stund medan Ellie sover. Projektet som jag pratade om i januari är i full gång och snaaart kan jag berätta mer om det! 
 
Ha nu en bra start på veckan!
 
/E

Kommentera

Publiceras ej