En av mina sämsta egenskaper är min otålighet. Jag vill att saker ska gå snabbt och är verkligen urdålig på att vänta. Det värsta är att min man är likadan. Ett praktexempel på detta är väl spiskasetten vi fick installerad förra veckan. Vi tjatade hål i huvudet på installatören tills han till slut klämde ur sig att vi kunde provelda litegrann före sotaren besiktigat den. För vi kan inte vänta. Inte på något. Tills hela huset fylldes med en konstig rök och vi istället fylldes av ångest över att vi kanske nu skulle dö av förgiftning i sömnen eller att huset skulle brinna ner. Nu gick det bra men vi väntar nog med att elda igen tills allt är besiktigat och klart 😬

Min brist på tålamod gör att jag uppskattar snabba förändringar. Som detta lilla tips jag nu ska dela med mig av. 

Trenden med ljust trä verkar ju vara förbi. Om vi nu vill vara trendiga. Jag har en hatkärlek till inredningstrender. Jag kan kräkas på det lika mycket som jag  tilltalas av det. Jag tänker att man får hitta sitt sätt att förhålla sig till trender och ta till sig av det man känner att man tilltalas av. Men man kan ju inte byta ut hela sitt bohag en gång om året för att det kommer någon ny trend, eller hur? 

Jag hade iallafall tröttnat på min ljusa knopplist i sovrummet och istället för att göra en ny så gick jag helt enkelt och köpte en burk med mörk träbets och vips så fick jag en ny knopplist.
(null)

Såhär blev alltså resultatet:

(null)

(null)

(null)

(null)

Snabba och enkla sätt till förändring är verkligen min melodi.

Vad tycker ni?

Kom ihåg att trycka på det lilla ❤️ om du gillar inlägget!


DIY, inredning, knopplist, otålig, snabba förändringar, trender,

Kommentera

Publiceras ej