(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi flyttade in i huset, för drygt ett år sedan  var trädgården här minst sagt bortglömd. Vi tog snabbt ner alla fem granar/tallar som stod på baksidan och vi har tagit bort MÄNGDER med sly. Man kunde i stort sätt inte vara på baksidan tidigare.

Förra våren byggde vi ett litet trädäck på framsidan där de tidigare ägarna hade en liten stenlagd uteplats men allt eftersom sommaren gick insåg vi att det var på baksidan vi kunde maxa soltimmarna mest och låt oss prata klarspråk. I den här familjen älskar vi sol! 😍

Sagt och gjort. Vi började bygget av ett andra trädäck, denna gången på baksidan. Jag tycker att det är rätt fiffigt att göra ett trädäck såhär som vi har gjort, som inte sitter ihop med huset. Vi hade naturligtvis kunnat bygga en altan, men då hade vi inte maxat soltimmarna på samma sätt. Nästa steg är att så småningom sätta in en altandörr i köket med en trappa ned till gräset så att vi snabbt kommer ut hit, till vårt andra vardagsrum.

Och syrenen? Den behöver ingen närmare beskrivning va? Önskar bara att den blommade för evigt! 🌿

Trevlig kväll, och ni! Glöm inte att trycka på ❤️

altan, syren, trädgård, trädäck,

2 kommentarer

emma

22 May 2018 21:17

vilken fin uteplats

Svar: Men tack 😊
emeliesundberg.se

Isabelle

23 May 2018 07:33

Vilka fantastiskt snygga möbler! Såg att ni byggt bordet själva, vad har ni använt för trämaterial och vad består benen av? Har ni någon regel? Sjukt snyggt, vill bygga ett själv!

Svar: Jag skall göra ett inlägg om detta! Stay tuned!
emeliesundberg.se

Kommentera

Publiceras ej