<> EMELIE SUNDBERG - november 2018
Så landar jag "hemma" i Majorna hos min bror efter en dag full med poddinspelningar och fantastiska möten. Jag måste nästan nypa mig i armen emellanåt när jag tänker på vilket otroligt roligt jobb jag har utvecklat de senaste månaderna. Att få möjligheten att åka runt i Sverige och lära känna alla dessa begåvade och inspirerande människor är verkligen en ynnest. Jag samlar verkligen på starka, drivna och härliga förebilder. 
(null)
Så först ut idag var härliga, färgsprakande Kristin Lagerqvist. Wow - vilken inspirerande och klok människa! (null)
..som bor i det mest magiska hus mitt inne i centrala Varberg..
(null)
... i ett hus från början på 1900-talet
(null)
Jag valde ut ett av hennes vardagsrum och riggade en studio. Hur fantastisk är inte den här soffan!? Trägolven! Tapeten! Pianot!! Jag ville helst stanna hela dagen, kanske flytta in.. Men jag var ju tvungen att åka vidare, för dagen var inte slut. Istället fick jag snällt åka tillbaka mot Göteborg igen och träffa ingen mindre än...
(null)
... Erik Josefsson! Erik jobbar som inredningsstylist på Intro som är en av de största aktörerna på marknaden inom både Homestyling och Inredning i Göteborg.(null)
Du kära läsare som önskade en manlig gäst i Inredningspodden - här har vi vår första manliga gäst :)
Duktiga, urgulliga Erik. Det var väldigt kul att lära känna honom och höra om hans resa och hur det är att jobba som man i en så kvinnodominerad branch..
 
Men även det roliga måste ta slut förr eller senare och nu sitter jag med en stor påse rökor och en flaska vitt och väntar på resten av familjen som roat sig på Liseberg idag.
 
Ha en fin fredag <3