Så landar jag "hemma" i Majorna hos min bror efter en dag full med poddinspelningar och fantastiska möten. Jag måste nästan nypa mig i armen emellanåt när jag tänker på vilket otroligt roligt jobb jag har utvecklat de senaste månaderna. Att få möjligheten att åka runt i Sverige och lära känna alla dessa begåvade och inspirerande människor är verkligen en ynnest. Jag samlar verkligen på starka, drivna och härliga förebilder. 
(null)
Så först ut idag var härliga, färgsprakande Kristin Lagerqvist. Wow - vilken inspirerande och klok människa! (null)
..som bor i det mest magiska hus mitt inne i centrala Varberg..
(null)
... i ett hus från början på 1900-talet
(null)
Jag valde ut ett av hennes vardagsrum och riggade en studio. Hur fantastisk är inte den här soffan!? Trägolven! Tapeten! Pianot!! Jag ville helst stanna hela dagen, kanske flytta in.. Men jag var ju tvungen att åka vidare, för dagen var inte slut. Istället fick jag snällt åka tillbaka mot Göteborg igen och träffa ingen mindre än...
(null)
... Erik Josefsson! Erik jobbar som inredningsstylist på Intro som är en av de största aktörerna på marknaden inom både Homestyling och Inredning i Göteborg.(null)
Du kära läsare som önskade en manlig gäst i Inredningspodden - här har vi vår första manliga gäst :)
Duktiga, urgulliga Erik. Det var väldigt kul att lära känna honom och höra om hans resa och hur det är att jobba som man i en så kvinnodominerad branch..
 
Men även det roliga måste ta slut förr eller senare och nu sitter jag med en stor påse rökor och en flaska vitt och väntar på resten av familjen som roat sig på Liseberg idag.
 
Ha en fin fredag <3
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Jag startade min morgon här. Torsdagar är ju jobbdagar för mig men den här dagen blev lite speciell för idag tar jag med familjen och åker söderut mot västkusten. Jag hann dock med ett par timmar med datorn här nnan hela karusellen med att få iväg en hel familj påbörjades. 
 
Den här helgen blir en mix av både jobb och familjemys för vi bor hos min bror och hans familj. Barnen är så taggade på att träffa sina kusiner. Nåja, Noah är det. Ellie förstår ju inte riktigt någonting. 
 
Häng med mig på stories imorgon när jag spelar in två poddar vetja!  
 
Kram E
Inredningspodden, inredning, podcast, sovrum,
Jag började dagen med en julfrukost på Sven Harrys konstmuseum som Ebba Klerberg Von Sydow och PostNord bjöd in till. Vi satt och åt världens godaste frukost mitt i museet samtidigt som vi fick årets julfrimärke presenterat för oss. I år är det Jenny Nyströms klassiska motiv som pryder frimärkena och eftersom Sven Harrys just nu har en pågående utställning med Jennys verk passade denna location väldans bra! 
Ebba, vilken stjärna hon är alltså! Smart, driven, ödmjuk och bjussig. Egenskaper som gör att jag faller pladask för en människa!
Frukosten från Restaurang "guld" 😍 Yoghurt-bowl med saffran, chiapudding, färskpressad grön juice och magiskt kaffe – Allt - precis i min smak!
 Här med Ebba och begåvade Emily Slotte.
(null)
Inte var dag man äter frukost mitt i ett museum med typ Sveriges coolaste kvinnor! Jösses, får nästan nypa mig i armen. Vad gör jag där liksom!?
 Jag hade härliga och duktiga Helena Lyth till sällskap vid bordet. Helena som varit med i Inredningspodden, har ni lyssnat?
Jag satt mitt emot underbara Emma Sundh som också varit med som gäst i Inredningspodden och Fanna Ndow Norrby som gör rasterietpodden
(null)
Vi fick höra om hur hela processen går till när det bestäms vem som illustrerar frimärken och att det förmodligen kommer att skickas 20 miljoner (!!) julbrev i år!
(null)
Såhär fina är dem! 😍
 
Tack Ebba för ett underbar event!
 
Nu ska vi ladda om och packa lite för imorgon åker vi till Göteborg för poddinspelningar! 
 
De flesta fotona är tagna av grymma Lisa Höök