När du kommer hem till mig just nu..
(null)
..möts du av en härlig amaryllis som jag fick i lördags när jag var värd för en babysshower.
(null)
Tycker färgen är så vacker och att den är så fin i all sin enkelhet.
(null)
Bredvid byrån hänger favoritljuskronan från Ernst som är sådär löjligt enkel men ändå så fin. I det enkla bor det vackra var det väl.. Älskar att ha den här kronan tänd om kvällarna..
(null)
Vi kör ju vegitariska vardagar sedan några veckor så till lunch blev det tomatsoppa i våra nya skålar från Jotex. Löjligt vad mina barn älskar soppa, även om den där soppan är exakt överallt efteråt. Det där med att äta med sked..(null)
Sen vek jag några tårtbitar till den där snöflingan som kanske blir klar lagom till nästa jul om vi har tur. För när barnen sover lägger jag just nu all min tid på jobb..
(null)
Veckans bukett från Blomverket alltså.. Det kan nog vara den vackraste på hela hösten.. Det är så fint att se hur människor lägger ner tid, energi och kärlek i en sammansättning av blommor.. Inspirerande minst sagt. Nu väntar några timmars jobb och imorgon ska jag bland annat in till stan för ett härligt frukostevent som Ebba Von Sydow håller i. Ser verkligen fram emot att möta upp ett gäng kreativa människor! Sen tar jag med mig hela familjen och åker till Göteborg några dagar för jobb. Jag är en riktig familjemänniska och det är så skönt att kunna ta med mig hela gänget när jag behöver åka iväg såhär.
 
Ha en fin kväll!

Kommentera

Publiceras ej