Så blev det fredag igen och den absolut bästa dagen på veckan om ni frågar mig. Jag har haft en jobbdag som inneburit såkallad "skrivbordsgöra" även om det mesta har gjorts från sängen. Det är liksom där jag jobbar bäst när saker skall skrivas eller lösas från en dator. Halvliggandes med datorn i knät, det har alltid varit min grej.
 
Vet ni när man vet att hösten är här på riktigt? Det är när man ska knäppa några bilder kl tre på eftermiddagen och man inser att det redan börjat skymma och är för mörkt för att göra det. Det har alltså börjat nu. Sex månader av ljusjagande och god planering för alla jobb som innebär fotografering väntar oss. Yey!
 
Men men.. Det har såklart sin charm också, det där mörkret och den där vintertiden.. Som att barnen vaknar kl 05 istället för 06, fastän de kommer i säng senare på kvällen.. Åja, piggare har man varit, det ska gudarna veta!
 
Nu ska jag sluta klaga, packa ner det här för nu och ta en välförtjänt helg. Ikväll kommer fina vänner på middag så det är dags att börja laga mat och duka.
 
Ha en fin kväll fina ni!
 
(null)
 

Kommentera

Publiceras ej