Jag började dagen med en julfrukost på Sven Harrys konstmuseum som Ebba Klerberg Von Sydow och PostNord bjöd in till. Vi satt och åt världens godaste frukost mitt i museet samtidigt som vi fick årets julfrimärke presenterat för oss. I år är det Jenny Nyströms klassiska motiv som pryder frimärkena och eftersom Sven Harrys just nu har en pågående utställning med Jennys verk passade denna location väldans bra! 
Ebba, vilken stjärna hon är alltså! Smart, driven, ödmjuk och bjussig. Egenskaper som gör att jag faller pladask för en människa!
Frukosten från Restaurang "guld" 😍 Yoghurt-bowl med saffran, chiapudding, färskpressad grön juice och magiskt kaffe – Allt - precis i min smak!
 Här med Ebba och begåvade Emily Slotte.
(null)
Inte var dag man äter frukost mitt i ett museum med typ Sveriges coolaste kvinnor! Jösses, får nästan nypa mig i armen. Vad gör jag där liksom!?
 Jag hade härliga och duktiga Helena Lyth till sällskap vid bordet. Helena som varit med i Inredningspodden, har ni lyssnat?
Jag satt mitt emot underbara Emma Sundh som också varit med som gäst i Inredningspodden och Fanna Ndow Norrby som gör rasterietpodden
(null)
Vi fick höra om hur hela processen går till när det bestäms vem som illustrerar frimärken och att det förmodligen kommer att skickas 20 miljoner (!!) julbrev i år!
(null)
Såhär fina är dem! 😍
 
Tack Ebba för ett underbar event!
 
Nu ska vi ladda om och packa lite för imorgon åker vi till Göteborg för poddinspelningar! 
 
De flesta fotona är tagna av grymma Lisa Höök
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej